# 192 - more shopping

Idag var jag på stan igen med Lina och Khlode. Melissa skulle följa med men hon blev tvungen att jobba, stackaren. Vi gick runt lite överallt kollade runt.. hittade några saker, är inte så mycket mer jag behöver nu :)
so this is what i found.



1. New Yorker - Svart väst (passar väldigt bra med fin skjorta eller vanligt baslinne)
2. H&M - Röd randig skjorta (måste säga att jag inte skulle köpt denna om den inte satt så damn goregous med pennkjol!!)
3. Ur&Penn - Armband (köpte den för de fina mönstrena, ser lite 3D gjort ut haha, kameran förstörde skönheten)
                        Örhängen (väldigt söta, passar fint spec. med eleganta kläder och lockigt hår)
                        Ring med rosett (hur söt är den inte? får ens hand att se gullig ut, hihi)
4. KICKS - Mascara, voluminious X5 - carbon black. (aldrig haft den innan, bara X4 och den är väldigt bra på mina ögonfransar)

Det är vad jag köpte idag :) får se om jag kommer att behöva någonting mer.

# 191 - till stan idag igen

haha, ja som ja tidigare nämnt så ska jag till stan idag också..
Lina kommer närsomhelst, och vi kommer möta upp khlode också.. sen ska vi till mc donalds o efter de ska vi träffa melissa.. får se bara hur mycket tid jag har eftersom älsklingen kommer in och ska på stan me han också.. måste handla innan vi åker till linköping :) men de blir nog bra..
nu måste jag göra mig iordning.. skriver mer sen :) bye!

# 190 - carwash

Här är en video på när jag och min bror sitter i bilen medan den tvättas, vi blev väldigt "fascinerade" av det, hahaha..




i början så kanske ni inte ser i backspegeln men min pappa går fram precis när tvätten börjar.. haha, han fick vatten på sig :D jag och min brors dumma kommentarer!

christoffer: it's raining men, hallelujah! it's raining men! (HAHA, how gay is that?)
jag: vattnet försöker säga oss någonting, det är signs!
christoffer: två skinkor, my ass!
jag: nu kör den en cheerleader-routine (haha, tvättsakerna såg ju ut som såna "pompoms" eller vad de kallas)
christoffer: SPERM!
jag: men jävla äckel!

# 189 - A- och K-brunnar

Många ser brunnarna som något betydelsefullt, andra inte.
Det trodde väll jag också tills jag fick reda på vad det egentligen stod för. Vet ni?

K - brunnen, som många ser som kärlek och kompisar osv. står egentligen för Kopplingsbrunn. Har alltså med elektricitet att göra. trodde först att det stod för kloak eller något.

A - brunnen, som många anser kan ge otur som avbruten kärlek, vänskap osv. står egentligen för Avloppsbrunn. Haha, fresh!

                         

# 188 - shopping.

this is what i bought today :D

 


1. Wear it - ballongklänning (ser kortare ut än vad den är)
2. Gina tricot - myströja, ingen aning om vad sånna kallas.. it's goregous
3. H&M - strumpbyxor, inte tights till anklarna.. vill ni ha fina solbruna ben så välj färgen "TAN" gjorde ett misstag första gången jag köpte ett par andra från h&m.. såg väldigt mörka ut men blev väldigt ljusa när man tog på sig dom..

# 187 - med khlode

Var på stan igen med khlode :D
Kollade runt lite extra, kommer gå tillbaka imorgon eftersom jag får pengarna då.. så kommer köpa mer! :D haha, shopaholic? nej då :) efter vi gick på stan så gick vi till Gu' va gott och åt mat. Jag tog kebabtallrik med pomme, khlode åt pizza..

- hej! jag skulle vilja ha en kebab me tallrik.
HAHAHAHAHA, lite dum får man vara ibland!

inte nog me det, khlodes pizza blev bränd i botten hahaha. sen så kom en i personalen o började snacka om att hon kunde få ny pizza o sånt, sen sa khlode nej o sånt så fortsatte han o blabla.. sen kom han igen och fråga om hon ville ha en till läsk, då sa hon nej igen men nej han kom tillbaka och gav henne en läsk.. när vi ätit klart så ropa han på henne IGEN o bad om ursäkt för den brända pizzan med leende.. hmm, flirtade? .. TILL MAX! sen ser man honom utanför fönstret med fru och barn.. HALLÅ? haha, inte första gången han gör sånt kan jag säga..

i allafall, det var det,, imorgon ska jag ju på stan igen.. kommer vara med khlode och mell :) och om älsklingen kommer så ska jag på stan med honom :D hihi..
nu ska jag bara softa lite, får se vad jag hittar på :) bye!

 
c r i s t a l  -  " i n b r o t t s t j u v e n "  /  k h l o d e  -  " s h e ' s  t h e  m a n "


# 186 - på stan

Jag kom precis hem. Har varit på stan med min bror där vi letade runt bland rean :) måste säga att det inte fanns så mycket som man trodde, men hittade ju några söta saker iallafall :) lägger in bild på det senare..
var nere i affären och köpte lite läsk och chips, hihi.. så nu ska jag sätta mig och feta mig medan jag ser på film! :)


# 185 - godmorgon?

Klockan är 00:24 och jag har precis vaknat! har varit sååå trött alltså, ni anar inte! Vi kom hem vid 6 tiden, efter det la jag mig i sängen och nu vaknade jag. Så går det när man inte sovit bra alls. Vi hade roligt i katrineholm, vi åt väldigt god mat, umgicks, kollade på hur alla hundarna bossa över varandra och så fick vi lite julklappar :)
Just nu vet jag inte vad jag ska göra, kan ju inte somna nu igen så hoppas ja kommer kunna sova sen.

nu tänkte jag dricka lite cola och kolla på en film :) bye!

# 184 - no sleep for me!

Just nu sitter jag här, med huvudvärk och magont, efter ingen sömn alls!
Har försökt och försökt att sova, men det går bara inte. Mina ögon vill inte stängas och min hjärna vill inte slappna av. Det stör mig väldigt mycket eftersom jag haft dålig sömn de senaste dagarna och behöver det verkligen. Men behöver inte vänta länge till eftersom vi, kl 10, ska åka till katrineholm där min faster bor. Vi kommer att träffa några släktingar där och umgås som vi gör vid varje "jultid". Min brors alarmklocka gick precis, så strax kommer han komma in i mitt rum och sedan är det att fixa oss och åka iväg. Gissa om jag kommer må dåligt? =/ no good.

Måste få i mig något att äta innan vi åker, uppdaterar när vi kommit hem :)
have a nice day

# 183 - BLUE KELD

Här sitter jag vid datorn och tar det lugnt, sitter och dricker BLUE KELD! lovin' it. är det bara jag som gillar dom här eller gör inte ni det? om ni inte smakat än, gör det! :D känns mer "nyttigare" än coca cola eftersom det inte innehåller mycket socker..
sagan om ringer är på tv så ska sätta mig och kolla på det en stund :)
skriver mer senare, har lust att göra en ny design!


# 182 - min kära blogg

.. ber ännu en gång om ursäkt för dålig uppdatering!
har inte varit hemma, igår var vi ute i norsholm hos mamma och lars! blev litet julfirande men mest spel och tävlingar haha, riktiga nördar.. nej men han har ett dataspel med bil som man kör me ratt o co. riktigt svårt men riktigt kul! :D och sen hade vi köpt ett hockeyspel till lars i julklapp så vi nördade på det hela kvällen också haha..
vi käkade massor me mat, åt föör mycket choklad! älskar paradis chokladask, alla började plocka från de övre lagret men sen så fanns de ingen mer choklad som var god.. massa likör bajs.. så jag plockade från undre lagret.. så min bror kämpa me att äta upp allt från övre lagret för o få ta de undre lagret hahaha.. sen när han väl var klar så tog han bort övre lagret så fanns bara typ 4 st kvar! HAHA..

- christoffer vad gör du?
- äter upp all choklad så jag kan ta understa lagret? :D
- *dör av skratt inombords* okej!
- *stoffe flyttar översta lagret med världens leende* - VA FAAAAAN!
- *dags att gå därifrån (a)*

en annan sak me min bror är att efter varje mening säger han "för jag är idrottsman" haha som en tönt.
christoffer varför äter du pizza de e fettigt?
- och? jag är idrottsman ja behöver fett
jag skulle precis hoppa in i dushen när min bror säger: nej jag ska dusha först! *hmm varför?*
- för jag är idrottsman vi måste duscha direkt efter träningen.. kan bli sjuk annars

haha fjaaaaaaaaaaaaaaaant
anyways, nog om honom nu..
just det, stackars prince är rädd för branta trappor efter dåliga erfarenheter. han har tidigare ramlat ner från en brant trappa och vi försökte få fegisen att möta rädslan.. gissa om det gick? SJÄLVKLART! :D så himla söt.. vi försökte flera gånger med att själva gå upp och ner för att visa att de inte var farligt men det hjälpte inte.. så tänkte vi att lars hund skulle gå ner och visa istället, och DÅ kunde han gå ner :D yeeeay, efter de sprang han upp o ner hela tiden haha..

efter kvällen så åkte merry, jimmie och petra hem med prince medan jag, älsklingen och min bror stannade och sov över.. jag och ermin kunde inte sova som vanligt.. dels för att sängen var som sten och dels för att vi inte äns var trötta så vi satt uppe till 5 på morgon och spelade kort haha :D sen skulle vi vakna kl 8 för att åka hem..
eftersom vi inte sov mycket så passade vi på att sova en stund men vi somnade helt och vaknade inte för att kunna gå på stan! FAN! vill gå och shoppa loss nu när det är världens rea! har redan köpt lite men nu är rean extrem så.. =/ better hurry before it all goes away..

  
 
 

här är en video på när jag och ermin ska skrämma min bror, de läskigaste var nog då vi skulle banka på fönstret och skrämma honom.. så ramlade jag istället och skrek som jag vet inte vad av panik och jag skrämde nog mig själv mer haha..


# 181 - tiden går..

Har inte uppdaterat ofta alls de senaste dagarna eftersom jag inte hunnit sitta så mycket vid datorn och sånt. Har haft roligt dessa dagar, ännu roligare när min älskling fortfarande är här! :) hihi..
Tråkiga är att INGET är öppet nu och inte igår heller, när man hade lust o köpa gosaker så blev man dissad av "STÄNGT-skylten" haha.. men men så är det ju..

Nu ska jag och mamma upp på vinden och kolla lite roliga saker från när jag och mina syskon var mini :D hihi.. senare kommer min älskling och vi ska ha lite myys! :D

byebye!

# 180 - volumaster!

hihi, idag hämtade jag ut paketet med volymtången !
ska sprova den senare har inte tid nu.. min syster ska komma hit strax vi alla ska röka vattenpipa.. ermin, edin, sacip jag o min bror haha weee goooonna geet hiiigh toniiight.. hahaha :P o prince kommer också så han ska också bli hög hahaha :D

skriver senare med bilder o allt! byebye!

 

# 179 - ge mitt hår volym!

För några dagar sedan så beställde jag Björn Axéns Volumaster som kommer komma nu i veckan.. hihi, längtar tills den kommer.. har hört att den ska vara super bra och ge håret klockren volym!
Beställde på ONOFFs internetshop, då kostade det 470:- i affären kostar den 600:- så det var ju skillnad :P de jobbiga är bara att man måste vänta några dagar på den men det är ingen fara :D
när jag väl fått den kommer jag direkt att pröva den så ska ni få se :)





# 178 - vad ska man göra?

.. jaa.. vad ska man göra?
sitter här vid datorn och gör absoluut ingenting! är pigg men uttråkad och inte på humör och jag hatar att vara i den situationen.. känner för att gå ut och gå en promenad.. men har ingen musik, mitt headset e förstört. iofs ska man inte ha musik på när man går ut ensam.. aja, vi får se vad jag gör..

# 177 - ÄNTLIGEN LOV!

YEES!
finally, det är jullov! föör skönt alltså..
hade julavslutningen i St.Olai kyrkan imorse. Jag, mell & drazen var där tidigare eftersom vi skulle tända ljus haha.. problemet var att vi hade endast hört att vi skulle tända ljus. Det vi fick reda på när vi stog där, 5 min innan vi började var att vi skulle säga någonting också.. jag bara: okeeeeeej?! "inga problem" .. så på 5 min skulle vi lära oss vad vi skulle säga och memorisera det också.. haha drazen hade lappar där framme, mell råka blanda ett ord och jag var nervööös.. hallå, hela skolan sitter och stirrar på oss, allt var tyst.. klart man blir nervös? hahaha vi alla sket på oss! speciellt nervös blev man när vi såg våran svenska lärare som satt där framför oss, hahah.. IG? (a) nejdå, men de gick bra ändå :D

Efter kyrkan så drog jag, mell och khlodie till stan, väntade på att få äta.. sen gick mell och mötte upp sin kärlek gabriel som vi också träffade inne i pizzerian haha.. polisförhörde människan :D nejdå.. jätte söta tillsammans, lovar!
Just nu har vi gäster här hemma, mamma lagade lite filippinska maträtter, which i looove! :D muahaha.. min bror sitter och spelar tv-spel och jag ska sätta mig och se på (a)

Första gången på länge jag känner att jag inte har plugg att oroa mig över.. hallelujah!


# 176 - PRINCE

Glömde skriva igår, så tänkte lägga upp lite bilder o videos hihi, hade faktiskt kul igår.. älskar att leka med prince :D

 
mami och prince

Haha, en sak är så gulligt, när prince äter!
titta här hur fint och försiktigt han äter revbensspjäll, bättre än mig!


..och när man blir lite uttråkad, kan man åka skateboard på en orm och prince drar (a)




..efter ett tag satte vi oss och åt och när jag skulle in till mitt rum hittade jag ett ormhuvud!
ganska lätt att fatta vem mördaren var! haha.. tror han blev irriterad på hur ful ormen var haha..


 


men men.. nu ska jag sätta mig och se på en film eller något och äta choklaad och dricka coca cola (H) aaaah, i love it! 

 
 

# 175 - 4 dagar kvar

..till skolavslutningen!
kommer bli så sköönt o slippa skolan alltså, är glad bara vid helgerna och nu blir de typ 3 veckor! :D muahaha.. men har fortfarande saker att göra innan skolan slutar. Psykologiarbete, yogaförhör, naturkunskapsprov, religionsdiskussion och en inlämning i socialkunskap.. lite stressat nu med tid men jag tror det kommer lösa sig :)

snart kommer min syster hit me hunden, umgås lite med henne sen så måste jag fortsätta att plugga!
skriver senare! byebye


# 174 - färgadelinser.com

TITTA HIT!
Hittade ett klockrent erbjudande på fargadelinser.com
vill du som bloggare få gratis färgade linser? i guess so.
det enda du behöver göra är att gå in HÄR och läsa mer.
Det är inget med att samla poäng och hit och dit, det är enkelt! :D

har beställt linser från dom flera gånger innan och jag kan säga att dom är bäst på färgade linser!


# 173 - BARCELONA!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
haha, dom fuckade real madrid!


BARCELONA!

# 172 - friidrott, tävling.

Idag vaknade vi tidigt för att åka och se min bror tävla i stadium arena.
vi var riktigt trötta eftersom vi bara hann sova i 3 timmar.. men, vad gör man inte för sin bror :D
de första ermin sa när han kom till entrén va:

- kom cristal, de finns wii! vi spelar!
- neej, det är bara för töntar! :D

*kollar ditåt* vem om inte min bror sitter där, haha..
massa småungar som spelade, men det är faktiskt kul :D kan också vara en tönt ibland (a)

Iallafall, filmade för det mesta.. christoffer hoppade längdhopp, sprang 60 m och stafett.




han är inte lika grym som mig (H) muahaha..

dom tappade staven men ändå så vann dom! yeeeah :D


uuh, coolingen står på pallen - 1:a plats

# 171 - uttråkad istället för trött.

Borde egentligen sova nu, men är inte trött..
imorgon ska jag se på min bror när han tävlar, så ska vakna 9! jobbigt haha.. sen måste jag plugga också.. har lite saker som ska vara klart nästa vecka. jullov på fredag, wihooo! :D
yeye.. vet inte vad jag ska hitta på.. eller jo, jag ska spela tv-spel! (a) muahaha..



 

i'm such a nerd






# 170 - TÄVLING: bloggdesign


Nu lottar jag för andra gången ut en bloggdesign!
Vinnaren kommer att dras nästa vecka. För att vara med och tävla:
Skriv en kommentar där du meddelar att du är med i tävlingen och gärna varför du borde vinna!


ber om ursäkt för att jag glömt att meddela vinnaren i detta inlägg.
Grattis Ebba :)

# 169 - lite smått irriterande..

Ser att du gång på gång härmar mig med vissa saker, gör som jag, skriver som jag.. varför inte bara fråga istället? lite irriterande att sitta o läsa sånt..
Ska inte nämna några namn, personen vet säkert vem det är själv.. och nej, emilia det var inte du! hahaha :D jaja, sånt man får ta när man bloggar :) right?

Inga planer för ikväll, det är Lucia Movienight ikväll men har inte ork för det alls!
För er som inte vet så är det att man får se filmer på bio, heeela natten lååång :D tills morgonen..
folk ska vara glada över att det hamnade på en fredag, sist var de folk som kom som zombies direkt till skolan haha.. suicide..




Nu ska jag laga lite mat!
 friterad kyckling, pommes med bearnaisesås! AMEN!




# 168 - julstämning

Kom precis hem från skolan, känner mig trött!
Dagen började med att vi gick till kyrkan för lucia, det var faktiskt fint :) efter det, så gick vi tillbaka till skolan och fick vänta 1½ timme tills lektionen började. Vi satt i cafeterian och drack varmchoklad, mysigt (H) hela skolan luktade lussekatter, julmusik, det snöade ute, våran lärare ser ut som tomten.. haha, världens julstämning idag :) det jobbigaste är bara att snön blivit till blask på vägarna så mina skor blev ju lite blöta..


 
varm choklad, mörkt rum, tjejsnack.. yes (H)

Nu när jag kom hem så såg jag att min älskling fortfarande låg i sängen, haha.. latmask! fast känner mig sugen på att sova jag också, sov inte så bra inatt..Byebye!

 

# 167 - no sleep

Just nu ligger jag i sängen och är uttråkad så hade inget bättre för mig än Blogg haha :) älsklingen sitter vid datorn, han kan inte heller sova! Och jag ska upp om 4 timmar ! :-S nej, nu ska jag försöka sova. Gonatt !

# 166 - everest

YES! glömde skriva att jag köpte jackan! :D
ooh, den är så varm och sköön! man behöver inte äns ha tröja under, inte ääns NÅGOT! haha okej överdrivet.. nej men den är för varm, man känner ingen kyla alls! :D rekommenderar!


Stadium - Everest dunjacka

# 165 - khlodes design

Satt nyss och fixade Khlodies desiign :D muahaha
khloiee.blogg.se


# 164 - shopping

Idag var jag och älskling på stan, varit en slapp dag idag.. hade bara en lektion som började 14.35 :D så fick jättekön sovmorgon, muahaha.. efter skolan så gick jag ner med älsklingen på stan :D köpte lite saker..
Allt sitter jättefint på, i promise! :D finns så många plagg man tror inte är fina men provar man de så kan de bli goregous ;)

 
  
     

BikBok : Rosa "baggy-linne"
Bikbok : Jeans
 Newyorker : Svart spets linne
H&M : Svarta tygskor

RSS 2.0