# 290 - Vill inte bli sjuk

Idag har jag i stort sett legat i sängen hela dagen.. vaknade med ont i magen så bestämmde mig för att skippa skolan och vila istället. Efter att jag vaknat så kännde jag mig fortfarande väldigt seg och trött, fick migrän.. så jag gick och la mig igen och blev väldigt varm. Undrade om jag inte hade feber, så gick upp.. tog lite frisk luft, sedan in i huset och kollade min temperatur.. som tur hade jag ingen feber, låg på 37.3. Behövde nog bara lite frisk luft och upp och röra på mig. Men nu mår jag bättre, fortfarande seg dock.. men hoppas på att bli bra imorgon :) vill ju inte bli sjuk nu under lovet!

Nu ska jag ut och leka med hunden :)


# 289 - skoldagen är slut

Sitter nu hemma hos pappa igen.. ingen är hemma än sålänge, min bror kommer väll när som helst. Kommer inte stanna här länge till, snart slutar mamma jobbet och vi åker hem tillsammans :) funderar på om vi ska åka och köpa något gott till ikväll också, vi får se vad mami säger :D känner mig hungrig.

Nu finns det bara en sak kvar att göra i skolan.. sen är jag fri under lovet ! :D yes. Nu ska jag spela spel me pappa medans jag väntar på mami.. kommer ju självklart vinna (a)

# 288 - Så ser min dag ut

Nu sitter jag hemma hos min pappa och väntar på att make-up kursen ska börja, 08:30. Kursen hålls i en byggnad som ligger precis över vägen här så det tar några minuter att komma dit :) Vaknade 06:30 idag, åt ingen frukost så min mage sitter och kurrar just nu.. får bli att köpa något gott i skolan sen.
Idag slutar jag ganska tidigt, slutar vid 14:00 och efter det så ska jag hem till min syster för att sedan gå med henne på stan :) får se om vi hittar något nödvändigt att köpa.

Annars är dagen i stort sett oplanerad, eller.. nej, måste faktiskt plugga! Måste se till att bli klar me massa bajs innan påsklovet. jobbigt, men det är bara att bita ihop och le (påminner mig om min tandläkare) haha, nej nu ska jag strax röra på mig. Hoppas ni får en bra dag!

# 287 - Dagens outfit

         

               Lång väst - Part Two
               Långärmad tröja - BikBok
               Gråa Jeans - H&M

                              .. och mina gulliga tofflor (a)

# 286 - Sommartid!


S o m m a r t i d

Dags att ställa fram klockan en timme.

# 285 - EARTH HOUR!

Ikväll mellan 20:30 - 21:30 så var det Earth Hour. Man skulle under en timme, stänga av elektriciteten i hemmet, eller åtminstone så mycket man kunde :) var det någon som var med på detta? I WAS! eller ja, min pappa som är världens surgubbe var ju dock inte det och tyckte bara att vi var larviga! lät lite såhär:

*Christoffer och jag rusar in i vardagsrummet där pappa sitter med lampan tänd och ser på tv*
- SLÄCK LAMPAN, STÄNG AV TV:N! *jag släckte lampan*
- Men vad håller ni på med?
- Det är Earth Hour! Man ska stänga av elen!
- Va e de för larv?
*Han går bort till fönstret och kollar ut*
- Har ni sett ut?
- Eh, ja?
- Ser ni någon som släckt lamporna?? (var faktiskt många som gjort det!)
- JA! många har det.
- Nej! *går tillbaks och sätter på tv:n och lampan*

men jag och min bror hade skitkul, vi gick runt och skrämmde varandra haha.. pappa blev irriterad på oss för att vi "skrek" så mycket.. surgubbe! men vi släckte hela lägenheten (förutom pappas tv) och jag gick på toan i mörkret, HAHA.. var nära på att sätta mig på toalocket o börja kissa (a) haha..

Innan dess satt jag och såg på MTV, Hogan knows best. Alltså, det är så syynd att han och hans fru inte kommer överens, ni skulle sett! Han skrev ett brev/dikt om hur han kände, och de börja grååtaa.. så söta! NEJ, dom får inte skiljas! Sen så såg vi på Sveriges smartaste barn.. haha, skitkul att se..

- OH, taaack gud för att blogg.se sparar inläggen som utkast ifall man skulle råka stänga ner! gjorde precis det! hahaha.. illa det skulle varit.. men nu ska jag hitta på något kul att göra :D


# 284 - godmorgon

Godmorgon allihopa!
Skönt att få sova ut och vakna med att solen skiner :) Hoppas bara att den stannar tillräckligt länge för att kunna smälta bort all snö! Tänkte att jag strax ska gå och äta lite.. har inte ätit sen igår vid 6 tiden. Så nu måste jag gå till huset, och så måste jag släppa ut hunden och vara lite med honom :) är nämligen ensam hemma så han har ingen att vara med nu, haha. Skriver mer när jag kommer tillbaka! :)

# 283 - saknaden efter dig.

Snart så har det gått 5 veckor sedan jag träffade min älskling. Men det är inte lång tid kvar! Snart kommer jag vara med honom, vi kommer att vara med varandra läänge, hihi.. vi kommer ha kul som vanligt, bara jag är med honom så är jag alltid glad :) Tiden går snabbt då vi är med varandra och långsamt då vi är ifrån varandra. Känns jobbigt att inte ha träffat honom på så lång tid, men det klarar vi.. eller hur baby? :) vet att du läser.. haha! Jag har så ont i min rygg, så ska tvinga honom massera mig sen när vi ses! *muahaha*  jag har saknat honom så mycket.. vill vara med honom nu och äta honom! he's my sugardaddy *hahaha* han är min älskling :) han är bäst <3

                          jag älskar dig



# 282 - F*CK SNÖN!

Åååh, bort med snön! Vill inte ha snö mitt i våren!
Det var världens snöstorm idag, man kunde knappt gå ut! Iskallt och blött! I skolan, under vår långa rast, så gick jag och Rima till stan för att ta ut pengar. Vart vi än gick, så fick vi motvind mot oss! Så jobbigt att vi tog spårvagnen mellan en hållplats, haha.. efter det satt vi i skolans cafeteria och snackade lite :) annars har det gått bra i skolan.. dock fick vi oförberett läxförhör av Jesper såklart.. alltid något, haha :) efter svenskan hade vi redovisning för en klass, alltså projektredovisning, gick smooth.. en bra klass :) vill inte änns tänka på måndag, då ska vi redovisa för en annan klass som våran svenska lärare Jesper har. Tro mig, han kommer bedömma vår redovisning och det lär ju påverka vårat svenska betyg en aning? Anyways, det går bra!

Efter skolan så skulle jag ta bussen hem, ganska jobbigt eftersom det tar ca 40-50 min.. men det gick bra, och var hemma vid kl. 17:00 :) väl hemma så har jag städat lite, sorterat en massa papper som jag inte sett på 1 år.. så nu känns det skönt att bli av med det mesta! Imorgon blir det mer ordning och reda, ska organisera upp alla mina kläder.. det måste ju bli bra, eller hur? :D




(bilden är ej tagen av mig)

# 281 - nelly.com

Goddess Dress SEK 389, Mina UK - NELLY.COM Narib Dress SEK 599, Black Milk - NELLY.COM Over Knit Tunic SEK 199, Vila - NELLY.COMGupi Jacket SEK 499, Ichi - NELLY.COM Lisa Cardigan SEK 1699, Månestråle - NELLY.COM Sonja SEK 998, Righteous Fashion - NELLY.COM

Vill ha, vill ha, vill haaa!
Den dagen jag skiter ut pengar så visst.. men är de inte fina? allt från nelly.com.
Vissa festliga plagg och vissa vanliga, vardagskläder. Den sista klänningen är fin då den går att använda som både klänning och pennkjol! :) riktigt fint faktiskt.

( nelly.com erbjuder fri frakt nu vecka 13, så passa på! )

# 280 - tröttsam skoldag

Nu sitter jag hemma hos min pappa efter en lång och tröttsam dag i skolan. Idag började vi 8:20, och jag var i skolan 7:40 eftersom min mamma skjutsade in mig till stan ganska tidigt.. Vaknade tidigt, så känner mig ganska seg och trött idag. Vi hade redovisning idag, om vårat projekt i Bangladesh. Det gick bra, vi har fler klasser att redovisa inför, dels imorgon och nästa vecka. Så det kommer gå jättebra nu :) jag känner mig hungrig, väntar på att min mamma ska komma och hämta mig. Hon slutar kl. 16:00, så det är inte lång tid kvar :)

Dålig uppdatering som vanligt antar jag, men har haft en massa plugg på sistone och plugget tar upp mycket tid. Så det skulle bli stressigt av att sitta och blogga. Men imorgon har jag ingenting speciellt, bara lite förbättringar av vårat projekt arbete..

Skriver mera senare! :) byebye

# 279 - magont

Helvete, när ska jag sluta få så ont i magen? Mår illa om nätterna och har ont i magen om dagarna.. så himla jobbigt är det! Var inte i skolan idag heller p.g.a. detta. Nu sitter jag fortfarande och har ont i magen, blir inte på bra humör. Det blir inte bättre av att min pappa alltid vinner mig på " fia med knuff ". Ångestspel, haha.. ska strax äta. Eftersom kebabrullen och hamburgaren från Mc Orvars sög riktigt hårt, så kastade vi det. Så ni norrköpingsbor, om ni läser detta.. köp inte! Det är nog det sämsta jag smakat.. bara för de va billigt haha, så ville man testa. Jaja, ny mat på gång :)

# 278 - stegräknare

För inte så längesen, så satt jag hemma hos min syster och tittade på du blir vad du äter, haha.. verkligen ett ångestframkallande program! Då jag har börjat bli ganska lat på sistone, så kände vi båda att vi var tvugna att ta tag i det! Vad gjorde vi då? Köpte stegräknare! Haha, kanske inte till stor hjälp då många anser att det inte funkar som det borde.. men måste ju erkänna att det gett mig lite motivation och jag och min syster har nu satt upp mål, vi ska försöka gå 60.000 steg i veckan.. vi får se hur det går nu i startet. Måste köpa ett par joggingskor! Nu när jag bor ute i norsholm så blir det ju perfekt då jag vill ut och jogga lite i naturen :) så, ett par joggingskor ska jag börja leta efter nu! Just det, simträning! Kul va? Det tänkte vi också pröva på men vi får se hur det blir med den saken, det ska tydligen vara väldigt effektivt för att hålla kroppen igång, bygga på sig muskler och kondition..

Nu måste jag nog laga mat, börjar bli lite hungrig. 
PEACE




# 277 - Ekön

Tidigare idag så övningskörde jag tillsammans med min syster, min pappa och prince. Körde till ekön, vårt gamla sommarställe. De håller på att bygga om nu, så det ser helt annorlunda ut från sist jag såg det. But it's still beautiful :) massa gamla minnen som flög upp. Haha, en rolig sak var ju att när vi åkte ner till fyrudden (en båthamn som min syster säger HAHA eller tillome bättre, ett ställe där dom me båtar bor på) hahaha. jag frågade vad man kan kalla fyrudden så fick ja de svaren.. haha, anyways.. när vi kom dit, så fick prince deja vu panik. eftersom han för inte längesedan åkte på rehab ch tränade i en pool så ville han verkligen inte se vatten! haha, så han satt och gnällde i flera kilometer för han trodde att vi skulle kasta ner honom i vattnet eller något :P när vi kom fram till ekön så gick vi ner till vattnet och bryggorna.. prince var ju inte direkt glad över att gå där. 

Tog en massa foton eftersom det är så fint där! här är några av dom..















..sen var det dags att åka hem igen, där solen var lika vacker :)

(bilderna är tagna av mig och är inte retuscherade)
 

# 276 - syskondag

Nu sitter jag hemma hos min syster, vi har precis ätit. Godaste maten, oxfilé med pommes och bearnaisesås! Satt bra i magen, haha.. problemnet är ju bara att jag knappt kan tugga maten eftersom tandställningen är ett helvete just nu. Kan bara tugga på höger sida så det tar riktigt lång tid för mig att bli klar haha.. men det var för gott! Idag har varit en rolig dag. Vaknade dock tidigt, med magont.. så blev skjutsad in till pappa och sov där hela dagen typ.. efter det så drog jag och min bror hem till min syster och tog det lugnt. vi har tittat på film. Harold hette den, alltså den är så rolig haha :D rekommenderar den verkligen!

Det är alltid skönt att umgås med syskonen, det känns skönt att ses lite då och då. Vi har en kontakt som många syskon tappar.. så det är ju bra :) nu ska jag bort från datan och tänkte måla lite :D

# 275 - målande & plugg

Nu sitter jag och pluggar på naturkunskap, har instuderingsfrågor som ska bli klara ikväll förhoppningsvis. Har prov på fredag så det är bra om jag blir klar ikväll så jag kan läsa in det imorgon :) Förut så var jag i huset, målade i garderoben.. det är snart klar. Jag och mamma ska fortsätta i helgen. Det var hur jobbigt som helst, fick nästan kramp i händerna! Men det är kul + lite träning i armarna skadar ju inte haha (a)

Just det, spindeln.. haha, blev inget av med "mamma får ta hand om resten" det blev "jag får ta hand om resten".. så, under hela dagen så har spindeln legat under den vackra vasen.. så förut visste jag inte om han hade kvävts eller något. Iallafall, jag drog under hårt papper, och lyfte upp vasen med pappret för hålet.. det gled undan lite och då såg jag spindelns ben tränga sig ut, döäckligt! Sen så hade jag en hink me vatten förberedd, inte bara vatten utan diskmedel, listerine och hårspray i för att försäkra att den skulle dö! im so evil :( sen så kasta jag ner den i vattnet, och den var nog död innan, eller så dog den himla fort. var rädd att det var en hona, de va därför ja la den i vattnet =/ well well, känns lite dumt men vad ska man göra :P haha..

nu ska jag fortsätta plugga, är snart klar :) skriver senare igen..

 

# 274 - äckliga spindlar!

OOH, hatar dom! Gissa vad som hände?
Jag ligger i sängen, hade precis vaknat till efter att min älskling ringde mig. Vad ser jag? EN SPINDEL KRYPA PÅ MITT TÄCKE! Värst av allt, den kröp mot mig! Shit, alltså på 0,3 sekunder var jag ur sängen! Så hämtade jag något att döda den med, MEN.. jag tänkte på två saker. För det första är det så fint väder ute, vill inte ha regn här inte (inte för jag egentligen tror på det) för det andra har jag hört, om man dödar en spindel, så kan äggen (om den är en hona) flyga ut och sprida sig runt om. Det skulle ju inte vara så smart! Orka sitta och undersöka spindelns kön innan man dödar den då.. så just nu sitter den under min säng och under en vas. HAha, ska låta mamma sköta resten. På tal om spindlar så satt jag och ermin och snackade om dom igår. Han sa att han tyckte dom var fina och jag sa att dom va äckliga. Så det här är väll en spindel som hörde vad jag sa, och vill hämnas! HAHA :) nejdå, spindlar e fina *fingrarna i kors*..

Ska iväg till huset nu och äta lite, känner mig jätte hungrig!


( en liknande bild på spindeln )

# 273 - trött, tröttare, tröttast!

Dagen började med skola kl 8:00. Då hade vi diskussionen om mystik som jag aldrig hann klart med igår. Det var så intressanta diskussioner om ämnen, sånt som man kan prata om hur länge som helst! Vi snackade om andar, spådomar, häxor, gråtande statyer, anden i glaset, medium, vampyrer och älvor.. ja, allt möjligt! Väldigt intressant :) Så det häll vi på med i ca. 2 ½ timme. Sedan var det psykologilektion där vi fått till uppgift att besöka ett dagis. Nu blev det inte av eftersom det var ganska oplanerat så, det får bli nästa gång :) Efter psykologin hade jag make-up kurs. Idag fick jag sminka vardags make-up på en tjej, det blev väll bra men det kunde bli bättre. Det är lite svårt att komma igång med att sminka andra när man är så van vid att sminka sig själv. Alla har ju olika ansiktstyper så det är inte alltid lätt! Försöker så gott jag kan :) nästa gång blir det väll jag som ska sminkas!

Jag är så himla trött! Mina ögon kommer snart falla ihop känner jag. Har inte sovit bra alls de senaste dagarna och det har jag inte heller gjort någongång sedan vi flyttade ut hit. Tar som fan på energin, orkar ingenting, får huvudvärk av att plugga.. ooh, så jobbigt! MEN, goda nyheter! Imorgon har vi studiedag och på torsdag också! HALLELUJAH! ska bli så skönt, kommer sova underbart länge, hihi..
Tror inte att jag kommer uppdatera mer ikväll p.g.a. att jag verkligen inte orkar.. och för att de heller inte finns så mycket att skriva om kanske. Imorgon kommer jag vara på topphumör, så då kommer jag hitta på en massa roligt! :)




I ' m a   k e e p   w a l k i n   t h i s   r o ad   -   m y   m i n d ,  b o d y   a n d   s o u l .

# 272 - relaxation

Nu är jag hemma igen, eftersom mamma slutade jobbet kl. 21:00 så blev det att åka hem sent. Var hos min pappa under tiden :) innan dess träffade jag min underbara khlode, vi gick runt på stan och fick ångest över hur mycket vi ville köpa, haha.. men jag köpte ett par jeans, som jag tycker är flaashiga, haha :) ska lägga upp bild på det imorgon då jag ska ha på mig dem. Ooh, det finns ett par pumps jag bara döör för! vill verkligen ha dem men de kostar 1000:-, är de värt det? hmm.. vi får väll se. Sen drog jag och pappa och handlade, hittade en plattång för 250:- och det var halva priset! hihi, både bra och dåligt samtidigt, har inte haft en plattång innan så, nu kommer jag väll slita på håret så fort jag behöver det.

Hann inte med redovisningen/diskussionen idag eftersom varje person tog längre tid att diskutera sitt ämne än förväntat så det blir imorgon istället. Men eftersom jag är förberedd så är det bra :) då kan jag bara relaxa ikväll, ska springa och ta en dusch lite snabbt.. komma tillbaka och hitta på något kul! :D




Philips beauty Influence! hair straightener
värmen kan justeras och kan värmas upp till 160 grader









# 271 - söndagskväll

Nu har jag precis städat lite här inne, var ganska stökigt men det är fortfarande mycket som måste göras. Vi ska köpa några förvaringslådor eller liknande som jag kan lägga alla mina böcker och sånt i. Det kommer bli skönt när allt är klart :) nu har jag fortfarande lite plugg att göra, och det är att förbereda inför diskussionen imorgon på religionskunskapen. Mitt ämne blir liv efter döden. Satt och läste lite berättelser förut, alltså.. det är så läskigt! Ville inte fortsätta läsa, sket på mig! Haha, nej men det känns så konstigt. Ska bli en intressant diskussion imorgon :)

Hmm.. ja, vad finns det mer att göra ikväll? ingenting antar jag. Så förutom att förbereda så ska jag ta det lugnt :) får se om jag uppdaterar mera senare om något kul.
 
              Byebye <3

# 270 - sophisticated red

Igår satt jag och fyllde i mina naglar. Ni som läst mina tidigare inlägg vet att jag gjorde samma stil fast i rosa. Fransk manikyr med lite roligare färger. Får köpa mer nagellack ock leka lite mer :)


# 269 - matdags!

Godmorgon alla :) jag vaknade lite sent idag, älskling ringde och väckte mig vid halv 1 men somnade om igen och gick upp vid halv 2 istället. Känns skönt eftersom jag inte har fått sova ut på länge. Börjar oftast kl. 08:00 och det innebär att jag måste vakna kl. 05:00! Mamma börjar jobba 7, så vi åker härifrån vid 06:15.. hmm, inte mycket sömn för mig som sover sent och vaknar tidigt. Fast idag mår jag greeat! Blir att plugga och sånt, men det fixar jag! :) Nu är det dags för mig att äta. Jobbigt att jag inte har micro här, så får gå till huset och värma min mat varje gång =/  jaja, måste man så måste man.. det är mat från spicy hot! how can i say no? :D

Efter maten tänkte jag att jag skulle ändra några smådetaljer med bloggen, börjar tröttna lite på vissa saker.. haha :) peace out <3


# 268 - Vilken hudtyp har du?

På lektionen fick vi lära oss om olika hudtyper och hudprodukter. Under vår praktiska lektion då vi höll på med ansiktsbehandling, så fick jag reda på att jag hade normal hy. Den bästa hudtypen man kan ha, muahaha (a) Här är några av mina anteckningar från lektionen.


      Normal hy :
- bebisar föds med normal hy
- varken fet eller torr
- inga problem med acne osv.
- genetiskt att ha normal hy
- "perfekt hy"
- man kan använda sig av produkter som: rengöringscreme, fuktcreme
- rengöring ska ske morgon och kväll
- ansiktsmask, 1 gång i veckan
- peeling, 1 - 2 gånger i veckan

      Blandhy :
-
fet i T-zonen och torr på kinderna
- man ska använda milda och snälla produkter
- produkter för blandhy: rengöringscreme, fuktcreme och ansiktsvatten
- ansiktsmask, 2 gånger i veckan (fokus vid T-zonen)
- peeling, 2 gånger i veckan. (gnugga inte för hårt med händerna)

      Fet hy :
-
blank hud, finnar (större porer)
- produkter för fet hy: rengöringsgelé, ansiktsvatten med innehåll av alkohol, creme (lugnar talgkörtlarna)
- ansiktsmask, minst 2 gånger i veckan för att få bort fett och orenheter
- peeling, minst 2 gånger i veckan

      Torr hy :
- torr, flagig, stram hud
- små porer
- oftast inga finnar
- "rosa hud" - ofta tydlig rodnad
- rengöringsprodukter: rengöringscreme, ansiktsvatten UTAN alkohol, man kan använda sig av fetare cremer och oljiga produkter.
- ansiktsmask, välj en mask som återfuktar! 1 gång i veckan.
- peeling, 1 gång i veckan

Innan tänkte jag verkligen inte på vilken typ av hud jag hade. Det är väldigt viktigt att veta vilken typ man har om man vill ta hand om sin hud på bästa sätt. Det finns produkter till alla typer och det gäller att man använder rätt för att skapa balans i huden. Så, ta nu reda på vilken av dessa hudtyper du har, och tänk på vad du köper för produkter.




# 267 - Bangladesh # 2










Bild #1 - naturbild på vägen till Thanapara.
Bild #2 - en groda jag var nära att trampa på, haha. trodde det var en sten.
Bild #3 - Den heliga floden Ganges.
Bild #4 - Solnedgång över Ganges.
Bild #5 - Nyfikna bengaler som följde efter oss.
Bild #6, 7 - Elever i skolan, Thanapara.
Bild # 8 - kulturshow - dans, sång och även vi fick sjunga och dansa med dom
Bild # 9 och neråt - kursgården vi bodde på i Koitta.

# 266 - fredagen den 13

Otursdag? naah, tror inte det :) idag fyllde min kära far år så idag ska man vara glad. Han hade ingen aning om att vi änns visste om hans födelsedag! Eller jo, jag sa grattis imorse.. men min pappa är en sån person som inte vill att man ska fira eller köpa något. Efter skolan så gick jag och köpte en tårta. Min pappa var på stan med min bror så jag fick försöka undvika att möta dom. Senare så åkte vi hem till pappa och han anade fortfarande ingenting. Min syster och Jimmie tänkte också komma men det skulle bli överraskning! Så jag var tvungen att hitta på något för att komma ut, och sedan komma in igen tillsammans med min bror, min syster och Jimmie. De hade köpt ljus, en bok och kort.. så satte vi på dom på tårtan.. vissa smälte haha, så fick ta bort några :) iallafall, vi gick in och överraskade honom. Han blev hur glad som helst! :)

Annars idag har jag bara haft skola, slutade tidigt och gick efter det på stan med tjejerna.. alltså jag gillar inte att känna sån lust att köpa en sak utan att kunna göra det för man inte har tillräckligt med pengar! jobbigt jobbigt, men imorgon ska jag gå igen med min bror och syster :) finns mycket rea på stan! hoppas jag hittar något.. OH, gissa vad som hände? helt sjukt.. först mötte vi en tant och såhär lät det:

- *Khlode och Melissa pratar med varandra*
- tanten: här i Sverige pratar vi svenska!
- *melissa gör något ljud mot henne*
- tanten: eller kan ni prata svenska?
- jag: vi talar perfekt svenska!
- nej, gör ni ju inte alls det!
- jag: jag pratar ju med dig nu?

HAHA, lite roligt faktiskt :) sen hände en helt sjuk grej! Vi ska in till en skoaffär, jag går mot en man, han går mot mig.. jag ska svänga in till affären.. vet ni vad han gör? han sparkar mig på foten!! ni vet som man gör när man vill fälla någon! jag sa: men gud, vad håller du på med? :S han härmar med fjollig röst: ja gud vad håller jag på med? det roliga var att han va 40+ och gör något sånt? haha första gången i hela mitt liv något sånt händer. Rima och hennes syster stog som frågetecken och ba va fan håller han på med :S jaja, finns människor till allt..

Just nu sitter jag hemma hos min syster, ska sova här inatt :) vi ska strax äta.. kommer ha kul ikväll, men måste också plugga, för har redovisning och prov nästa vecka! Så nu ska jag bara softa :) och imorgon tänkte jag lägga ut mer i bloggen.. det jag köpt osv. Lite make-up tips och liknande! Yeeay! :D


jag älskar min baby <3

# 265 - plugga för fullt!

Nu är jag hemma igen. Sov hos pappa inatt eftersom skolan började 10:30 idag, men nu är jag hemma igen med internet :) Kommer inte ha mer tid för att blogga idag, har prov i filosofi imorgon och känner fortfarande att det kommer gå skit! Så nu ska jag plugga på tills jag däckar.. och imorgon ska jag vakna kl 5! :( helvete, så jobbigt! det är väll bara att bita ihop och göra sitt bästa..

Gonatt och dröm sött!



# 264 - Bangladesh (del 1)

Här kommer lite bilder från Bangladesh, eller kanske ska säga resan dit :) låter bilderna tala, och skriver lite under bilden så ni förstår :)


På Norrköpings Resecentrum står klassen och väntar på tåget till Stockholm Arlanda.


 
på tåget spelade de flesta trival pursuit, haha våra lärare satt brevid oss så det gällde att svara rätt annars IG haha, nej då (a)

 
Arlanda var ju självklart full med affärer och taxfree, ah.. klockrena saker.. vi ville köpa massa men tänkte: de finns säkert billigare i Qatar eller Bangladesh.. tror ni att de änns existera där? nej, haha..

 
 
På flyget till Qatar.. vissa var pigga och glada, vissa var trötta och sov..

 
 
Från Qatar till Bangladesh.. to be continued




# 263 - i'm back

Nu sitter jag hemma igen, vid min dator, i mitt rum.. aah, skönt :) Har varit hos pappa hela veckan, UTAN internet som Ermin skrev i det tidigare inlägget :) haha. Ja, idag har det inte hänt så mycket, var i skolan och nu är jag hemma. Om jag inte sagt något tidigare så har make-up kursen börjat, hihi alltså kommer bli en klockren kurs.. imorgon ska jag få ansiktsbehandling då (a) gjorde en på sandra sist, så nu är det min tur :) hoppas bara att Lina byter till min grupp.. Tänkte att jag skulle skriva in lite information och annat under kursens gång eftersom det är bra information, sådant man bör veta om man är make-up freak, hur man sminkar, hur man tar hand om sin hud osv. det blir väll intressant? :) får bli en ny kategori imorgon då :)

Nu måste jag nog sätta igång med plugget lite. Har prov i filosofi på torsdag! gissa om det är lätt? neej. Jag skriver senare igen :) ska ladda upp bilder från Bangladesh som jag aldrig hunnit eller orkat göra (a) byebye

                           

# 262 - Inget internet!

Hejsan de e ermin som skriver nu :D cristal kan inte skriva blogg för att hon inte har internet. Hon kommer få internet om några dagar. Hon kommer skriva så fort hon har internet haha.

PEACE.


# 261 - creepy or what?

Igår så satt jag och min bror och spelade playstation 3 som nördar och vi slutade strax innan klockan 2. Vi gick och la oss, kände mig riktigt trött och det gjorde även min bror. Han somnar efter 5 min! Jag somnar inte, varför? Jag slumrar till, vaknar, slumrar till, vaknar.. det tog mig 3 timmar att somna. Det kändes hela tiden som om att någon var i rummet. Någon ville inte låta mig sova. Nu skackar jag inte om att det lät och sånt, knakade i golvet eller att jag såg något, nej nej. Det var känslan, jag var klarvaken hela tiden, någonting väckte mig och mina ögon stängdes knappt en sekund. Och jag skojar inte nu, fullt seriös.. datan startades från ingenstans, WHATA FUCK? Jag väcker min bror han bara ???? sen vi båda bara jaa det är väll så den kanske arbetar eller något. Måste ju erkänna att det var i perfekt sammanhang?



Efter 3 timmar så somnade jag äntligen. 3 jobbiga timmar, min bror pratade i sömnen och fick typ 3 epilepsianfall eller något, haha.. han skakade som om han var i elektrisk stol =/ jaja, glad att jag somna i allafall. På morgonen så gick vi upp strax innan 12, eller Jag gick upp :P älsklingen ringde och väckte mig.. Så jag är vaken, tar det lugnt, spelar lite spel, äter mat.. sen kom min syster och jimmie hem. Jag berättar om vad som hände under natten. Hon svarade: du är inte den första som kännt av det, det spökar.. på riktigt! Hon hade tydligen varit med om det också, att hon i sina tankar såg ner på sig själv som om hon var någon annan. Alltså, "spöket" .. och exakt de hon sa, hände med mig också.

Är det inte lite läskigt? Hmm.. Jo, för dessa som tror på sådant iaf. Jag har varit med om tillräckligt för att tro på det. Men det orkar jag inte ta upp nu. Samtidigt är sånna här händelser väldigt intressanta, för man vet inte riktigt vad som händer. Vi kommer i skolan ha en diskussion om Mystik. Jag valde liv efter döden så detta tillfälle är ju passande.

Ja, det var min natt. Tror ni på andar? Har ni aldrig haft någon sån här upplevelse? DELA MED ER! :P


RSS 2.0