# 252 - helt slut.

Nu har jag packat allting till imorgon, finns lite kvar att packa inför flytten men de kommer gå bra. Jaa ni, vad mer ska man säga. Finns inte så mycket att göra än att vänta på morgondagen.. min kära khlode, önskar att hon kunde följa med alltså den där tjejer skulle få hela flygplanet o skaka, fucka ur totalt! :D hahaha, lång tid kvar tills vi kommer ses =/ ska hitta henne en man där nere, går bra me vem som helst.. bara han andas.. han kanske inte änns behöver andas? hahaha.. nej då :) KHLODE, släpp flashi imorgon ska ta kort på dig så att han-som-inte-får-nämnas (HAHAHA, voldermort) ska få se lite av dig varje dag :D hahaha.. älskar dig min vän <3

nu ska jag softa lite, bort från datorn och ringa min älskade man :D hejdå alla.. eller lär nog skriva ett inlägg imorgon innan jag åjker ner till resecentrum! :D



# 251 - imorgon åker jag.

Imorgon åker jaag, jag har fortfarande inte fattat det än. I nästan 3 veckor, massa resande. Kommer bli jobbigt, men väldigt kul! kommer speciellt sakna min älskling, sakna att prata med han! :( <3 han e min lilla bebis, vi kommer ses efter resan så det blir ganska snart ändå :) hihi.. nu sa jag hejdå till min kära bror! försökte brotta ner honom, tror ni att det gick? hell no, fick själv ont.. haha :) nu måste jag fortsätta packa.. imorgon ska vi mötas i resecentrum klockan 13:00 efter det åker vi till Arlanda och vidare till Qatar, från Qatar till Bangladesh. Lång resa dit. Kommer att blogga varje dag där nere, inte så ofta men så fort jag kan! :) lite videos, bilder osv. så glöm inte kolla in min blogg. Lägger upp en ny kategori för resan :) GOODBYE SWEDEN. VÄLKOMMEN 30 + GRADER! :D 


# 250 - Blodprov

Tidigare idag, på naturlektionen så hade vi labb. Det vi gjorde idag var att ta blodprov för att få reda på vilken blodgrupp vi hade. Så vi fick sticka våra fingrar med nål, vilket många tyckte var läskigt.. det gjorde inte ont alls, har ju iofs gjort det väldigt många gånger. Genom att droppa ner en bloddroppe på ett kort så skulle vi få reda på vilken blodgrupp vi hade. Det var tveksamt om det verkligen stämde då det blev ojämt med blod på varje cirkel. Jag fick, eller min lärare, fick fram att jag hade B + som blodgrupp. Vet inte änns om det stämmer. Vi får se :)


´

# 249 - McDonalds.. igen!

Jag och Lina var på stan förut där vi åt på mc donalds och tjockade oss, måste säga att jag lär inte äta där på jätte länge framöver mår så illa nu och ångrar att man änns gick dit. Inte bra, måste börja äta nyttigare mat! Hmm, annars gjorde vi inte så mycket.. softade bara och sen krånglade det för Lina då hennes sista buss hem hade åkt, haha stackare. Nu sitter jag bara här hemma, tar de lungt, ska försöka packa ner mera :) byebye.


# 248 - Risifrutti

Just nu sitter jag och äter risifrutti (manna) med jordgubb! Det är min älskling som lärt mig att äta det eftersom han åt det hela tiden då han var här, haha. Känner att jag är hungrig, mamma håller på att laga mat och min syster ska strax komma hit :) Det finns inte så mycket mer att skriva om, har mest packat och sånt idag. Blir samma sak imorgon och på torsdag. Det har inte slagit mig än, att vi reser snart. Tror det kommer strax innan jag åker =/ 3 veckor. It's gonna be one hell of a trip.

# 247 - dagens skratt!

..TACK VARE MAMMA! :D
Hahahahahhahahahahahhaha.. Det hände för 1 min sedan så roligt. Vi var inne på LIDL, och skulle köpa lite saker.. när vi går ut så ser hon bilen och säger:

- Fan, jag glömde att jag hade bil! (nyligen köpt)

Vi kommer närmare bilen och hon kontrollerar samtidigt som hon går förbi. Man ska ju vara försiktig med bilen så den inte får repor eller fläckar. Så säger hon:

- Men! Vad är det här nu då? *tar på den vita, mjuka fläcken*
- ........... AMEN GUD! DET VAR FÅGELBAJS!

HAHAHAHA! Jag skrattade sönder mig! hennes blick var nog de roligaste.. hahaha :D nu ska vi ner o slänga en massa skräp. PEACE fågelskit.. *rimma inte änns, haha*

# 246 - Det är känslor.

Det handlar om dina känslor.
Du kan vara besviken på någon som svikit dig.
Du kan vara arg för att du aldrig fick som du ville.
Du kan vara deprimerad för du känner att ditt liv bara sjunker.
Du kan vara ledsen för det tagit slut.

Allt handlar om hur du känner.
Det viktiga är att du kan skilja på vad du känner, och vad som är verklighet.


"recognize the difference between what you feel, and what is real"
- ATL, the movie.

# 245 - bara att fortsätta packa..

Ni som läst min blogg tidigare har nog sett att jag packar för fullt. Helt sjukt hur många saker vi har här hemma, och mitt rum är proppat med saker som både jag och min syster använt sen vi var mindre. Så det gäller att sortera upp alla dessa småsaker, skitjobbigt! Det går långsamt men nu måste jag få detta gjort!


# 244 - Lady Gaga

Visst sjunger hon bra, men de verkar som data retuscherar mycket av henne.. titta hur hon ser ut! Paris Hilton var med i bilden p.g.a. att Paris är arg på Lady Gaga för att ha pekat ut henne i hennes album om "vem som helst kan bli känd nu för tiden"




# 243 - bloglovin'

* Min blogg har fortfarande inte verifierats så lägger in koden för att försöka igen :)



Följ min blogg med bloglovin



# 242 - Chris Crocker

Chris Crocker, killen, mannen, kvinnan, transan vad fan man nu ska säga. För en period sedan var han nog en av youtubes "kändisar". Kan bara säga att det finns ingenting i den här människan gör som inte får min panna att rynka, helt seriöst! gaaah* tappade hans mamma honom när han var liten eller, what's wrong?

Fråga till er läsare: Tror ni att han verkligen är så här, eller är det bara PR-trick?


" Chris Crocker -- Make-up is my friend! "


" Chris Crocker - Eat My Cornhole! "


" Chris Crocker - defeat depression! "

# 241 - tvätta händerna!

* OH, så irriterande! Skrev nyss ett långt inlägg och sen så bara försvann allt?

Såg nyss en video om en kvinna som hade fått mask i hjärnan! Blää! Man fick se hur de gick in i hennes huvud och petade bort den. Har lust att kräkas när jag ser sånt, usch! De sa att det kan ha kommit från att hon ätit mat som fortfarande var ganska rått eller att någon inte tvättat händerna efter ett toalett besök och sedan rört vid maten! Det är sånt här som får mig att bli mer uppmärksam, det kan ju lika gärna hända mig och er också.

Tänk alla bakterier ni får av att röra vid saker och ting. Du rör vid toasitsen, tangentbordet, tv-kontrollen eller mobilen - you name it! Du får bakterier av allt du rör vid. Tänk sedan att du rör vid något, har en massa bakterier på handen och senare petar dig i ögat eller stoppar ett finger i munnen. Det är så det kan börja.

Så, när ska man då tvätta händerna?

  • innan du äter eller rör vid mat
  • efter toalettbesök
  • efter att du nyser eller hostar
  • efter att du rört vid husdjur eller andra djur
  • efter du varit ute och rört vid t.ex. allmänna toaletter, smutsiga dörrhandtag
  • innan och efter du varit och besökt någon som är sjuk

  • Läste också att man inte ska tvätta händerna i kallt vatten, inte heller för kallt. Använd gärna tvål och torka av med ren handduk. Jag själv vet att man inte alltid följer detta, dels för man inte orkar eller bara glömmer bort det. Försök ha det i tankarna i allafall.


    # 240 - Dagens planering.

    Nu sitter jag och gör inte så mycket, även om det är mycket kvar att göra! Ska alldeles strax börja. Rima ska försöka skriva ner allt som våra lärare bett oss att packa inför resan, om hon hittar lappen haha.. min är också här någonstans men kan inte hitta den. Så idag blir det att:

    • Skriva ner min packningslista
    • Packa ner saker inför flytten
    • Få ordning på rummet
    • Läsa på teorin

    Sen om det händer något roligt emellan vet jag inte, vi får se! :)


    # 239 - ATL

    För några dagar sen så såg jag den här filmen som älskling tipsade om - ATL.
    T.I.
    i huvudrollen med Lauren London!



    ATL - 2006

    # 238 - Utmärkelse!

    värst vad populärt det blev med utmärkelser nu då, haha :)



    Denna bloggaward fick jag utav Elin! hihi ♥

    The rules for this award:
    1. The winner can put the logo on his/her blog.
    2. Link the person you received your award from.
    3. Nominate at least 6 other blogs.
    4. Put links of those blogs on yours.
    5. Leave a message on the blogs of the people you've nominated

    Nominerar:
    ElinLina, Khlode, Jeanny, Ivana, Vanessa

    # 237 - ingen skola för mig idag.

    .. har precis mailat mina lärare om att jag är sjuk. Har fortfarande väldigt ont i magen, känns som om man inte har någon energi i kroppen. Det är viktigt att inte bli sjuk nu innan vi reser till Bangladesh, därför tyckte jag att det var bättre att stanna hemma och inte göra situationen värre. Så jag tänkte äta nu så att jag förhoppningsvis mår bättre, sen ska jag vila mig i sängen tills jag mår bättre!

    # 236 - till min baby

    .. som jag vet läser just nu (a) eller kanske inte, nyss i allafall.. ville bara säga att JAG ÄLSKAR DIG! ska inte säga att ja skrivit de förrän du ser det själv, hihi.. nannana, i will always loooOoooOve yooouUUuuu

    Min älskling Ermin ♥




    # 235 - detta är så jobbigt!

    Hatar att ha så ont i magen att man knappt kan gå! Har ingen aning om hur jag fick det, det kom precis.. förmodligen så kan det väll vara att jag inte kunnat äta bra alls de senaste dagarna! Har haft problem sen i torsdags, och under dessa 4 dagar så har jag ätit lika mycket som jag skulle ätit under 1 ½ dag. Helt sjukt, när ska värken gå över? =/ han spännde hårt, för hårt! Det känns som om tänderna ska trilla av och det gör  ont så fort jag nuddar dem med tungan. Hoppas att både mitt magont och min tandvärk går över tills imorgon, annars lär jag stanna hemma! Måste hålla mig frisk nu innan vi åker till Bangladesh, annars är det inte bra! Nej, nu börjar jag nysa också! Snälla säg inte att jag kommer bli förkyld, visste att jag aldrig borde gått i skogen idag! Pappa tvingade mig, dumma :)

    sitter och pratar med älsklingen i telefonen
    - i can be your hero ba.... *sjunger*
    - Vänta, va tyst!
    ..avbryter min vackra sång, haha..

    # 234 - meteor lyser upp skåne



    (bilden är printad av webb-tv från sydsvenskan)

    Himlafenomen över Skåne
    Av Gunilla Lindberg och Niklas Lundell
    Först publicerad: 17 januari 2009 20:21
    Senast uppdaterad: 18 januari 2009 18:06

    Läsarnas iakttagelser har strömmat in till Sydsvenskan efter ljusfenomenet.


    Ljusfenomenet som intraffade 20:10 på lördagskvällen varade i två, tre sekunder och har uppmärksammats bland annat i Hjärup, Limhamn, Anderslöv, Trelleborg och Tollarp.
    Sydsvenskan har även fått rapporter om att himlafenomenet synts i Göteborg, Norrköping och i Rostock i Tyskland.
    Vad exakt som syntes är svårt att säga, men experterna gissar på en meteor eller någon satellitdel. Tycho Braheobservatoriet i Oxie var inte bemannat eftersom det var mulet.
    Gunnar Larsson-Leander som är avgången professor i astronomi i Lund såg inte själv himlafenomenet, men han säger att det antagligen var en meteor.
    - Det ser man ofta, men mycket ljusstarka meteorer är ovanligt.
    - Den stora risken är att det är en väldigt stor sten som faller ner på jorden. Då kan det bli en katastrof, säger han.

    Ingen nedslagsplats har dock rapporterats.
    Björn Jonson i Tollarp var ute och gick med hunden när han såg ljusfenomenet. Ett mycket rakt streck ritades över himlen, nästan från horisont till horisont - sydost till sydväst.
    Han är övertygad om att det var en jättemeteorit eller en stor satellit.
    - Det var så starkt att min familj som satt inne i huset med tänt i taket och tv:n på undrade vad det var, säger han.
    Björn Jonson såg en jättemeteorit i mitten av 60-talet. Även den gången var han ute och gick med en hund, i Sibbarp.
    - Då hörde jag ett fladdrande ljud, men nu hördes absolut ingenting.
    Enligt SMHI finns det inget vädermässigt som kan förklara fenomenet.
    - Nej, det finns inga fronter som kan resultera i något sådant just nu. Jag har ingen förklaring, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog vid SMHI.
    SOS Alarm har tagit emot många samtal om ljusfenomenet under kvällen.
    - Flera säger att det har trillat ner något från himlen och lyst upp. Vissa hävdar att det var ett blått sken, säger Ola Nilsson, driftledare vid SOS Alarm.
    - Jag har pratat med Sturup som själva såg ljuset och de vet ingenting. Inte heller flygräddningen i Göteborg vet något.
    Kjell Vistam i Västra Alstad är helt säker på att det är en komet.
    - Jag såg hela förloppet. Himlen bara sprakade till. Det känns helt fantastiskt att ha fått se det, säger han.
    Men det är något som astronomiprofessor Gunnar Larsson-Leander utesluter helt.
    - Kometer syns längre tid eftersom de är mycket mer avlägsna. De syns som ett smalt streck som rör sig i ganska låg hastighet.
    Organisationen UFO Sverige samarbetar med bland annat Totalförsvarets forskningsinstitut och SMHI. Ordförande Clas Svahn menar att det har rört sig om en så kallad bolid, en rymdsten som kommer in i vår atmosfär och brinner upp.
    - Det händer cirka tio gånger per år i Norden och är alltså ganska ovanligt.

    Meteor och meteorit
    En meteorit är exempelvis en sten som kommer in i atmosfären och börjar brinna, men som inte förbränns fullkomligt. Den delen som landar på jordens yta kallas för meteorit. Ljusfenomenet som syns när föremålet brinner, under sin bana mot jordytan, kallas meteor, eller ibland för eldkulor.
    Det är vanligt att meteorer passerar jorden i svärmar och så länge de inte når atmosfären kallas de för meteorid. Vissa årstider är det extra vanligt att svärmar passerar, bland annat under hösten.
    Mycket ljusstarka meteorer är väldigt ovanligt. De passerar inne i jordatmosfären och kan synas upp till 15 sekunder. De benämns också som bolid.
    Meteorer brinner vanligtvis upp på sin väg ner mot jorden. De kan också splittras, då kan det se ut som ett fyrverkeri. Då och då hittar man meteorer som har slagit ner.
    En meteor är detsamma som ett större stjärnfall, och börjar på ungefär 100 kilometers höjd. Meteorer kan inte förutsägas.

    Satelliter
    Satellitdelar, så kallat rymdskrot, beter sig som meteoriter. Men det är mycket ovanligt att satellitdelar störtar mot jorden och det brukar förutsägas.
    Meteorer däremot är vanligt.

    Källa: Gunnar Larsson-Leander, Peter Linde och Lennart Lindegren från Instuitionen för astronomi vid Lunds universitet


    # 233 - style by stars

    Oh, älskar deras klänningar.. det här är nog mina favoriter eftersom jag inte gillar att se för "dressed-up" ut. Casual, sofistikerat och stiligt. De har rea på en del klännigar också, så passa på! :)



    stylebystars.com

    # 232 - I can be your hero!

    Tycker dom här är så sköna! Touchblue. Kolla in deras andra videos, för roliga!



    # 231 - Utmärkelse!



    UTMÄRKELSE! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa. Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

    Tänkte göra precis som min kära Lina, att jag ger en utmärlekse till några få söta bloggare :)
    Lina (som gav mig utmärkelsen för hon är bäst ♥) Khlode, Jeanny, Ivana, Elin, Vanessa.

    # 230 - new header

    ny header uppe, simple, just how i like it! :)


    # 229 - när ska allt bli färdigt?

    Det finns så mycket kvar att göra här hemma. Speciellt en massor i mitt rum eftersom vi valde att ta det sist. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan jag åker så att mamma slipper göra allting själv. Hmm, de känns konstigt. Om några dagar kommer jag att vara i Bangladesh och när jag är hemma så kommer jag inte bo kvar här längre :/ det här med att packa ner saker, gamla saker, känner ni aldrig att ni vill behålla vissa saker även fast ni vet att ni aldrig använder det? Sån är jag, ibland. Man kanske vill behålla lappen som man skrev söta saker på, man kanske vill behålla den där kulan som man alltid lekte med när man var mindre och man kanske vill behålla kläderna i tron om att man KANSKE kan ha nytta av dem senare. Men, man kan ju inte ha med sig allt föralltid, måste släppa taget någon gång :) ..just därför kastade jag massor med saker som jag vet att ja inte kommer använda, men som jag egentligen vill behålla.. ååh, måste fortsätta packa saker nu. my room is a mess! 



    # 228 - målade naglar.

    Idag vaknade jag kl 9 för att övningsköra med pappa. Har bara några få saker kvar att blir bättre på, sen är de dags att börja läsa teori och göra ett försök på körkortet :) så nu sitter jag här hemma, hungrig.. kan inte äta eftersom tänderna fortfarande gör riktigt ont och jag kan inte tugga =/ så jag tänkte att jag skulle lägga mig i sängen och läsa på teori :) satt nyss och målade mina naglar me nagellacket jag köpte förut också, hihi..


     


    Nagellack - N.Y.C

    # 227 - En bra dag för övrigt.

    Bortsett från mitt dåliga humör efter den lektionen så har dagen faktiskt varit bra! Jag skrev historia prov idag som gick väldigt bra, bättre än sist kan jag lova! Känns skönt att bli av med det, nu har jag mer tid till annat, som t.ex. packningen? tråkigt men ett måste. I helgen ska jag också övningsköra, hihi.. längtar verkligen tills jag får körkortet. Under den näsan 3 timmars rasten så åkte jag ner till banken med mamma och pappa för att fixa ett nytt bankkort till mig eftersom mitt försvann. Så det kommer förhoppningsvis nästa vecka :) Efter banken åkte jag tillbaka till skolan för naturkunskapen där jag blev på dåligt humör. Efter den lektionen slutade vi, jag gick hem och öppnade paketen som jag fick på posten.

    Första paketet innehöll de färgade linserna, wihuu.. så öppnade direkt för att se om färgen verkligen stämde till min beställning. Måste säga att det såg väldigt ljusa ut och eftersom jag har näst intill svarta ögon så lärr det inte synas mycket alls på mig. Men kommer prova på dom nångång snart, så då ska ni få se :)






    Andra paketet inehöll kläder från H&M. Hade beställt några saker, problemet var bara att de levererade en vara fel. Jag beställde underkläder och istället fick jag en tröja för gravida kvinnor i storlek L. Lite tidigt kanske? hahaha.. i wish :) så jag har meddelat dom om fel leveransen och det kommer ordna sig :) detta är vad jag fick som var mitt i allafall.

     
     

    # 226 - irriterande? JA!

    Idag i skolan hände något som gjorde mig så irriterad. Vi hade naturkunskap, sista lektionen för dagen, där vi sitter och diskuterar en tidningsartikel som handlar om rökning. Vi alla diskuterar och framför våra åsikter, berättade lite om sånt man själv varit med om osv. Då jag hade någonting och säga:

    Jag: En gång så sa den doktorn att hon kunde röka fö............
    Läraren: NEJ NEJ! de tror ja inte en sekund på, det stämmer inte alls.. en läkare som rekommenderar någon att röka?

    man bara, HALLÅ? sen när får man inte tala till punkt? Vad vet han om det, ska jag sitta där och ljuga om det eller vadå? Läkare som rekommenderar någon att röka? Följer en polis alltid lagarna? Helt seriöst, jag stör mig riktigt hårt på lärare som alltid tror sig veta bättre! och det kändes som att han på något sätt hånade mig eftersom han log och kollade på alla andra elever som om han behövde bekräftelse. Jag blev så jävla sur att jag inte äns kollade honom i ögonen, alla ville veta vad jag hade att säga och sa hela tiden: fortsätt fortsätt! jag vill höra! ni kan inte förstå situationen. Jag var arg, alla verkade tycka synd om mig och de gör att man automatiskt blir lite ledsen. Läraren bad om ursäkt, men såg inte ut som det var en riktig ursäkt. Han försökte hela tiden få ögonkontakt med mig och jag vände alltid huvudet när han gjorde det. Så säger han: Men cristaaal! *små ler* de va inte meningen* så svarade jag bara: jag bryr mig inte *små ler tillbaka*

    Melissa hade rätt, de här skulle få mig på dåligt humör senare också.. Det är inte första gången jag haft problem me den här läraren, nej nej. Det är inte första gången han ber om ursäkt för hans otrevliga uppförande. Lika bra att vänja sig?



    Bara för att du är lärare behöver det inte betyda att allt du lär är rätt.

    # 225 - jävla tänder

    Jag vaknade kl 8 med världens jävla tandvärk! Alltså värre än igår, det gör så jävla ont! Tänk er att ni ska bita ihop samtidigt som de känns att era tänder ska gå sönder. Behöver inte äns bita ihop för att det ska göra ont.. det är värre än första gången jag fick tandställning :( hjälp mig. Nu måste jag göra iordning mig eftersom att jag börjar svenska lektionen kl 8. ville bara dela med mig av min smärta, haha..


    # 224 - Plugget börjar igen

    .. efter en lugn start så har plugget nu börjat. Åtminstone för mig. Imorgon har jag inte bara svenska inlämning utan också historia prov! Så nu känner man lite press. I svenska fick vi en uppgift som går ut på att vi ska sammanfatta och förenkla kursens mål. Tro mig, det är jobbigare än vad det låter.. I historia har jag prov som ska handla om Indien, Bangladesh och Pakistan. Det ska nog gå bra ändå :) Gick ner och köpte coca cola och energidryck för att hålla mig igång under tiden jag pluggar haha. Energidrycken smakar typ... inte blåbär men hallon och bär i allafall. Föredrar de tidigare smakerna, skulle jag vetat att de smakade såhär skulle jag aldrig köpt dom. Just det, imorse var jag hos tandläkaren där de bytte ut min tidigare båge till en kontraktionsbåge, som förhoppningsvis blir de sista dom gör. Det gör sååå ont, kan inte äta normalt.. känns som första gången de satte in min tandställning.. alla tänder är spända till max.

    Vi håller på att flytta ut ännu mer saker ur lägenheten, snart är det bara mitt rum kvar som ser ut som en röra efter allt vi slängt ut ur alla gamla skåp. Sometimes i wish i had a magic wond, haha.. men men, allt löser sig :) hoppas bara att vi får allting klart innan jag åker till Bangladesh nästa fredag. Vi fick idag reda på att det har ordnats en blogg åt oss där vi alla kan skriva ett litet inlägg var, så jag tänkte att jag skriver här istället. Blir lite mer min egen stil om man säger så haha :) så fortsätt läsa bloggen så kommer ni att få läsa om min vardag i Bangladesh. Spännande!

     


    Ni som tror vi åker dit på semester, ni har helt fel.

    # 223 - Mc Donalds

    .. i'm lovin it!
    Haha, vi (jag, mama, syster, jimmie & petra) åt nyss mat från mc donalds. Prince gick runt som en tiggare till alla, han fick min sista bit så nu älskar han mig, NOT! sitter just nu och äter upp isen från coca colan..

    Idag gick jag i skolan till ca 3 tiden, efter det gick jag hem till min syster och testade lite kläder. De hade kartonger fulla med kläder eftersom jimmie känner en kille som äger klädbutik så får de hem sjukt mkt kläder som dom kan få för riktigt billigt pris. T.ex ett linne som kostar 300:- får vi för 50:- en tröja som min syster fick för 200:- kostar egentligen 900:- så, great deal huh? haha, så var där och provade lite.. fanns några skitsöta linnen! lite synd att deras storlekar är så små. men det blir nog bra ändå :) de hade fina killkläder också! funderar på vad av de som jag ska köpa, så får ni se snart! :D
    Efter det så har vi varit här hemma, ätit fet mat och bara chillat. Nu måste jag  plugga till historia provet på fredag, melissa tjatar på mig, haha <3 :D hejdå!

    # 222 - HURRAY MAMI!

    Värst vad mycket som händer idag känns det som, jag ska berätta vad som hände imorse!
    Jag vaknar 10.00 till skolan som startade 10.55. Min mamma kommer in i mitt rum och plockar bland saker, jag frågar henne: Ska du inte jobba? Då svarar hon: Jo, men måste först till banken eftersom mitt bankkort blivit avmagnetiserat. Okej tänkte jag och fortsatte lata mig. Klockan är 10:50 och jag ska precis ta cykeln till skolan då mamma ringer.
    - Cristal, vad gör du?
    - Inget mam, jag e stressad nu jag måste till skolan!
    - Okej, men kom ner så skjutsar jag dig.
    Då tänkte jag aha, okej why not? Hon har väll säkert lånat bilen av lars. Jag springer ner, letar efter bilen som är stor och silvrig.. ser den inte? Så ser jag mamma sitta i en bil precis brevid mig. Jag tänkte whaat? Vems bil är det här? Så säger mamma att den och att det är lånad av en bilfirma. Några sekunder gick och hon kunde inte hålla sig:
    - JAG SKOJAR! JAG KÖPTE DEN! :D
    - AAAAAAAAAAHHHH!
    Fatta hur glada vi blev, vi fucka ur i bilen till skolan.. haha, grattis mamma! du som hade körkort utan bil! NO MORE! skitsöt, silverfärgad, passar henne perfekt.. vänta bara tills jag tar körkortet! hihi, so happy for her! :) lägger upp en bild på bilen senare!


    # 221 - 120 palett

    Gissa vad jag fick idag?
    JAA! Min 120 palett med ögonskuggor! it's goregous.. Det som var lite synd var att kanske 6 st av dom var krossade.. men det fixade jag lätt genom att pressa ner smulorna igen :) Inte så underligt att de krossades eftersom varan kommer direkt från Hong Kong. Köpte den via Tradera, utan krångel! ååh, spännande! kommer leka me dessa färger hela tiden nu.. Juste! Paketet igår förrsesten, hihi.. PENSLAR! yees, kommer behövas nu när jag fått alla ögonskuggor. Ni som tror att det är onödigt med fler penslar har fel. Har sett massor som använder olika penslar till olika saker.. har provat dom och dom hur bra somhelst! Funderar på om jag ska lägga upp bilder/videos på sminket? hmm.. vi får se! nu ska jag se om det finns något att äta! :D tjingeling! (fattar inte äns varför jag säger så, låter så fult haha)

     
     
     
     

    # 220 - måndag, 12 januari.

    Idag har det varit ännu en seg dag som vanligt, vaknade med världens värk i magen så bestämde mig för att stanna hemma.. jag ringde och sjukanmälde mig och 10 min senare skickar melissa sms om att våran lärare var sjuk.. vilket gjorde att det försvann 3 lektioner idag.. så då är jag glad att jag inte missade något där :) idag fick jag hem ännu ett paket! min kamera är hos min syster så ni ska få se vad det är när jag hämtat min kamera :) blir nog imorgon.. men men, nu ska jag äta mat.. är så hungrig! sen ska vi fortfätta lasta ner soffa & fåtöljer o allt vad det är.. ner till bilen :) hoppas ni alla haft en bra dag iaf, byebyee!


    # 219 - Single ladies

    Söööötaste lilla flickan, dont you think? :D
    HAHAHA, jag tycker han är så rolig! :D haha, han fick mig att från ena sekunden ligga död i sängen till att hoppa upp o skratta sönder mig. Hahaha..





    .....inte lika gulligt kanske? :P


    kolla in hur kameran skakar haha, tjockis :)


    # 218 - en seg dag

    Idag vaknade jag vid 12 tiden, men kände mig fortfarande trött så låg kvar i sängen och försökte somna om.. men det gick ju inte eftersom pappa och andra människor var här och höll på med packningen osv. så jag kunde ju inte somna om, så låg och sega mig hela tiden och gick upp vid 2 till slut. Så nu kommer jag att uppdatera ganska dåligt om dagarna eftersom vi håller på och packar det ska vara klart nästa vecka och det är en hel del kvar.. så de e en massa jobb. Jag åt precis mat och städade lite.. ska väll fortsätta med det snart :/ måste läsa lite också när jag har tid. har prov i historia på torsdag. Ska uppdatera om lite roligare sen :) byebye.

    # 217 - mineral ögonskuggor.

    Gissa vad jag fick idag? PAKETET! mineral ögonskuggorna som jag och lina köpte, skitsöta var dom, fast de var mycket mindre än vad vi trodde att de skulle vara.. men det gör inget :) provade några förut, väldigt bra pigment! Fick ingen bild på linas färger, men de får ni se någon annan dag! :)


      

    # 216 - ladies

    Idag har jag knappt varit hemma, därför denna dåliga uppdatering! Idag var jag i skolan, började kl 8. Vid 1 gick jag till min syster som bor knappt 4 min från skolan eftersom jag hade håltimme till 14.35. så orka sitta i skolan ensam medan melissa är på matte lektion. Somnade i hennes soffa eftersom jag var såå trött, och är fortfarande.. mina ögon är helt sega. I allafall, efter skolan så kom pappa och hämtade mig, drog hem för att checka resväskor och sånt, så att det blir bra inför resan :) spännandee! Efter det skjutsade han hem mig, Lina kom och vi skulle ner till stan för att träffa mell och khlodie.. vi skulle sitta och feta oss på mc donalds så vi möttes i stan kl 7, vi satt där feta oss i ca. 2 timmar haha.. men det var kul, träffade min bror där också, som skulle gå på bio haha.. Så vid 9 - halv 10 så var jag och Lina hemma hos mig igen.. softade lite innan hon gick igen.. här kommer några bilder


     
     
     
     



    # 215 - tvångstankar?

    Att känna att man bara måste. Att få ångest när man inte gör det? Tvångstankar. Ibland känner jag att det är vissa saker jag måste göra för annars kommer jag bara tänka på det hela tiden, är det tvångstankar? Tror nog alla har någon form av "tvångstanke" det är roligt att höra vad andra har. Min syster och jag tog upp det ämnet idag, och hon berätta att hon kände sig varje morgon och natt kände sig tvungen att rensa öronen annars blev hon på dåligt humör om hon glömt.. en kompis till oss måste t.ex. alltid rensa tänderna med tandtråd annars får hon panik.. jag, brukade gå på K- och A-brunnar men nu har det dämpat.. minns en gång tidigare då jag var på väg hem, jag cyklade.. en buss kommer bakifrån och mina tankar var: jag måste hinna före den till busshålssplatsen, jag måste! som en idiot cyklade jag, haha.. och efter jag klarat det så fortsatte jag cykla o bara kände, nej! jag måste cykla tillbaka och cykla runt stolpen där borta.. huuuh? =/ fan va de för nått, men de va nog mer, en snabbt rolig impuls som jag bara kände att ja var tvungen att göra, men det var lite roligt haha.. finns så mycket som man kanske inte tänker på.

    Har ni några tvångstankar? Något ni bara känner att ni måste göra? Skriv!

    # 214 - hos syster

    Kom hem för inte längesen från min syster, va där ganska länge och vi hade kul :D först gick vi till hemköp där hon hämta ut sitt H&M paket som hon fått, skitfina kläder! :) väntar på att få mina också, skulle också kommit denna vecka plus att jag beställde innan henne.. så det är lite konstigt? jag vet inte.. i alla fall, efter hemköp drog vi hem där vi lagade mat åååh så gott det blev! Kyckling, i gryta me cocos mjölk, chili o massa.. mmm, med ris såklart :) helt underbart! lite starkt också, just like i want it :) efter det satt vi och tittade lite på film, satt vid datorn osv.. sen fick hon lust att sminka mig så jag bara okej, visst? haha.. blev fint faktiskt.. kameran fångade inte rinktigt färgen och hur fint det var så de blev lite lamt. men det var fint i verklighet! vi satt och snackade lite, lekte med prince och the cats.. sen var jag trött så jag gick hem.. pratade med min älskling på vägen som sitter o pluggar sönder sig till körkorten, skitbra!  ..och här sitter jag nu :) tía är här igen, ska hämta massa kartonger och så för att underlätta inför flytten. Tror jag kommer sova tidigt idag, eftersom jag redan känner mig tröött, ska bli så skönt! (a) nog om det, nu måste jag hjälpa till att bära ner sakerna :)


     


     
     
     
    ( ögonskuggan ser rosa ut här, men den är röd )

    # 213 - första dagen i skolan

    är hemma från första dagen i skolan och känner mig väldigt trött. efter skolan tänka jag och lina dra till banken och så men det blev inte av eftersom jag glömt plånboken hemma, smart! Så nu gick jag hem, ska dra till min syster nu :) vi skulle laga thai mat, perfekt eftersom jag är så hungrig! Var riktigt hungrig imorse, och gissa vad det blev för "mat"... risgrynsgröt! när man är sååå hungrig så får man mat som man aldrig blir mätt på. great! så nu ska vi äntligen göra riktig mat! jag uppdaterar när jag är där, hihi..


    nothing like asian food ♥

    # 212 - ready for school?

    Nu har jag vaknat inför skolan o måste säga att det känns konstigt, är fortfarande van vid att ha sovmorgon =/ men, det var riktigt skönt att jag somnade igår innan kl 12! somnade nog vid halv 12, fan va skönt :) så nu känner jag mig inte sådär jätte trött. Blir lite extra seg eftersom mamma fortfarande sover, är van vid att hon vaknar med mig och gör mig pigg haha. Börjar kl. 8 med ny kurs, filosofi. Vi får en bra lärare så det kommer nog gå bra :) nej, nu måste jag göra mig iordning.. vill ju inte komma sent första dagen? :)

    h e r e   w e   g o   a g a i n

    # 211 - dags att sova?

    Just nu har jag väldigt ont i huvudet och känner mig trött. Jag vaknade halv 12 imorse och det är tidigt för mig med tanke på att jag nästan alltid vaknat vid 1 - 2 tiden nu på lovet. Så nu är jag trött, det är skola imorgon jag börjar kl. 8, lika bra att sova då så jag inte blir trött. Hoppas denna termin kommer att bli bra, nya kurser börjar, nya lärare osv. Kommer inom kort gå make-up kursen på kungsgård, haha.. ska bli kul :) Lina fick också plats i kursen så hon och jag kommer ha roligt :D men men, nu dunkar mitt huvud så nu ska jag lägga mig :) vi hörs imorgon när jag kommit hem eller om jag hinner sätta mig vid någon data vid lunchen :) nu ska min tía gå också, så sov sött :) bye bye!



    - vissa lektioner stryks ju, men se så jobbigt !

    # 210 - Beställa design?

    Vill du beställa en bloggdesign? Kontakta mig!
    Gå in på kategorin "Bloggdesign" för att se några av de designer jag gjort.

    [email protected]





    # 209 - hell's kitchen

    Nu sitter jag och mamma och ser på hell's kitchen. Faktiskt kul att se det, vill också kunna laga sån mat, haha. Tía Beata kommer närsomhelst, så måste fixa lite innan hon kommer.  Vi ska skicka ner en massa saker vi inte använder ner till filippinerna så att de åtminstone kommer till nytta. Nej, nu ringer min älskling.. skriver mer snart :)


    # 208 - volumaster

    Här har jag suttit och gjort mitt hår levande. Såg ganska dött ut, vilket mitt hår alltid brukar göra efter dusch. Så jag tänkte att jag skulle visa er hur Björn Axéns Volumaster ser ut på mig! :) såg ganska ruffsigt ut efter med det är bara att kamma och jämna ut lite så det ser rakt och lent ut :)





    ganska stor skillnad eller vad?

    # 207 - mer packning.

    Medan vi packade förut hittade jag en massa gamla spel, haha för roliga! Speciellt spelet "Min Pojkvän" satt vi tjejer och spelade hela tiden. Man kände sig så cool när man sa: det här är min pojkvän! (a) HAHA. Kolla "Pippi-momento" längst upp har jag skrivit min adrees och allt! HAHA, loved it so much? OM jag skulle förlora den så skulle de ju fatta att de va mitt? ....eller inte! "ektorpsgatan" .. ektorpsgatan vadå? haha, söt jag var (a)










    # 206 - Jessica Simpson

    Det här gör mig tårögd!
    Ni vet väll om att Jessica Simpson och Nick Lachey är skilda? Efter många år tillsammans så släppte dom taget om varandra. Här är Jessica SImpson, live efter skilsmässan, och sjunger "Let him fly". this is so sad :( dom var så söta tillsammans.




    # 205 - godmorgon sverige!

    ..eller god middag? haha, i mitt tidigare inlägg skrev jag om att jag skulle försöka somna tidigare. Tror ni det blev av? Det går bara inte sova när man inte är trött! Ligger bara där som en idiot och rullar runt, ögonlocken vill lyftas upp när jag blundar o blabla. Så jobbigt =/ tror nog det blir bättre när skolan väl börjar. För då får jag inte  sovmorgon mer utan då måste jag upp! så jag hoppas att det blir bättre då. Förresten, hade en bad dream inatt.. så vaknade inte upp på bästa humör om man säger så :) men nu mår jag bra :D lalalaa..

    Nu ska jag nog äta frukost, har inte gjort det än.. alltså märker ni hur dåligt jag äter? =/ this sucks.. känner för att ringa anna skipper i du är vad du äter, jag lovar! Haha, skulle vara för kul :D




    # 204 - gotta get back on track

    Nu när lovet har varit så har jag fått så dåliga sovtidsvanor. Jag har inte en enda gång under hela lovet sovit innan klockan 1. Kan sova vid kl. 3 till och med kl. 4. Måste försöka komma tillbaka och ställa om mig nu när skolan börjar på torsdag. Åh, orkar verkligen inte med skolan =/ 5 månader kvar, det klarar jag :) kämpa kämpa. Nu ska jag lägga mig, kommer nog inte gå alls, men måste försöka!


    Godnatt alla!

    # 203 - press play


    Michael Jackson ft. Akon - Hold my hand


    T.I. - no matter what


    Lady Gaga - Pokerface (kommer snart bli sönderspelad)


    Duffy - Warwick Avenue

    # 202 - 120 ögonskuggor

    För ett tag sen beställde jag det här!
    Det är en palett med 120 ögonskuggar, ena plattan är mer glittrande den andra plattan är matta ögonskuggor. Dessa är också väldigt pigmenterade och sägs vara hur bra som helst!

    I can't wait !


    # 201 - en dag med Lina

    Idag har jag spenderat min dag med min kära Lina. Vi spenderade nog de mesta av vår tid av att frysa ihjäl. Jag skojar inte, jag har aldrig, aaldrig, frusit så mycket om mina fötter som vi gjorde! Det var verkligen katastrof! Vi bestämde oss för att dra och köpa mat från Spicy Hot (gotta love it!).. och eftersom det var så kallt så skulle vi ta bussen.. problemet är bara att man måste byta buss för att komma dit och vi gjorde allt för att vänta så lite som möjligt ute.. alltså vi åkte hellre runt lite extra i bussen för att slippa stå och frysa haha.. gick det bra sen då? verkligen inte.. vi tog bussen till stan, såg att nästa buss inte kom förrän 10 min så vi åkte vidare och fördröjde tiden lite.. sen missa vi bussen vi skulle byta till och till sist efter en lång stunds väntande kom vi på.. vi kom fram, beställde maten och skulle åka tillbaka.. det blev ännu värre! vi missa vår buss 2 ggr! så de krånglade hela tiden, jävla bussar.. ska aldrig passa tider!

    anyways, till slut kom vi hem med iskalla fötter.. sprang in i badrummet, fyllde på badkaret me varmatten och doppade ner fötterna.. fan vad det sved! våra fötter var röda som tomater och mina tår svullnade upp! kunde knappt gå alltså.. men, det var värt det eftersom maten var amaaaazing! :D tro mig, dom snålar verkligen inte! har mat över!

    efter det, softade vi ett tag framför datorn, snackade en hel del om livet.. alltid skönt och snacka med Lina, förstår varandra så bra :) makes me happy. hade lust att sminka oss lite också, så jag sminkade henne lite.. det blev bra, eller vad säger ni? :D

    Nu ska jag äta, känner mig hungrig igen.. haha :)
    peace out

     







    # 200 - design åt vanessa

    Här är en design jag gjorde åt vanessa, hon ville ha en som jag gjort tidigare men i annan färg..
    hennes blogg: vanesa.blogg.se


    # 199 - Köp mig på Tradera?

    Såg nyss den här "reklamen" på youtube..
    Haha, köp Cristal.. utropspris 1 kr - väldigt billigt!
    känns ju skönt? haha noot..
    Handlar säkert om champangen, eller? (a)


    # 198 - 4 januari

    Idag har jag och mamma packet ner en massa saker inför flytten, vi plockade ner en massor av gamla saker som legat uppe på vinden.. hittade gamla leksaker, min gamla trollerilåda som jag var så cool med, hahaha.. gamla kläder osv. man kunde bara skratta när man plockade upp allting, minnena bara flög upp i huvudet..

    Efter det så kom Lina hit, vi softade lite.. snackade :) ska ses imorgon igen antar jag, äta goood mat och bara hang out :D så det blir fun..
    Nu ska jag äta lite, har inte ätit idag så =/ kanske dags haha..




                        Lina sjunger: I wanna go home with you
                        Jag: va sa du nu? I wanna go home with you?
                        Lina: Jaa, du vet.. westlifes låt?
                        Jag: Lina, den heter i wanna grow old with you! :D



    # 197 - flyttkartonger

    Nu är det dags att börja packa ner lite av mina saker.. kan samtidigt städa lite :D har en massa saker som jag vill ha med men som inte kommer att få plats.. men vi får se hur det blir, tror det kommer bli bra ändå :)
    min bror kommer hit snart, och min älskling kanske kommer tillbaka över dagen eftersom de blev ändrat o de åker hem imorgon! wihuu :D hoppas han kommer hit, hihi..

    anyways, var på hemköp förut och köpte lite gott, och så köpte jag en borste eftersom alla andra är så dåliga.. många tycker att man inte ska borsta håret.. men ska ändra på de nu.. tappar hår här och där, överallt så varför inte bara borsta bort skiten o hålla håret rent? haha..

    nu ska jag packa ner :) skriver mer senare!


    # 196 - new stuff.

    Några av de saker jag behövde var värme spray och parfym :) så det är vad jag köpte.


     






    Värme-spray - "Scandinavian formula"
    köpt på kicks, sägs vara väldigt bra :) om du ofta plattar, lockar ditt hår eller vad som, så är det bra att ha värme-spray i innan.
    luktar också väldigt gott!











    Christina Aguilera - Parfym, bodylotion och shower gel.
    ooh, luktar så gott!







    .

    # 195 - it hurts.

    ..det gör ont i hjärtat varje gång du åker älskling.
    kommer sakna dig så mycket! kommer tänka på dig varje dag som går..
    en sak är ju bra, att det bara är några månader kvar, sen kommer vi vara tillsammans hela tiden :) hihi. Nu lär vi inte ses på ca. 1 ½ månad eftersom jag åker till Bangladesh den 23:e januari - 12 Februari. Kommer hem perfekt till alla hjärtans dag & älsklingens födelsedag, wihuu! :) så det är bra.

    Kommer sakna dig, älskar dig av hela mitt hjärta <3


    C r i s t a l   ♥   E r m i n

    # 194 - 2009

    2008 har varit ett bra år, men tror 2009 kommer att bli bättre och mer händelserikt.
    Igår var jag i Linköping och firade nyår med Ermins släkt :) vi hade kul. vi dansade, drack och hade roligt. Måste säga att det var första gången jag drack, blev inte full men hade lite mer energi haha.. detta kommer inte bli en vana, drack för att det var nyår och den här gången kände jag att det var ok. Har alltid tagit avstånd från att dricka eftersom jag aldrig velat. Men det var helt ok, mådde illa senare hade huvudvärk så jag vilade mig en stund.

    Vid klockslaget hurrade vi och sprang ut på gården för att bomba sönder! haha..
    Klockrena raketer, men en som ermin tände blev helt fel och smällde på ett tak vid en skorsten. tänk er dom som bodde under det taket, hahaha..


    Vi sov över där och åkte hem idag.
    Hade jättekul, bara en sak som saknas.. måste lära mig språket! Det ska bli ett av mina nyårslöften att försöka mitt bästa för att lära mig.

     
     
     

    # 193 - New year.






    GOTT NYTT ÅR ! <3





    RSS 2.0