# 260 - jobbigt

Jo, det är jobbigt att ha ont på flera ställen i kroppen samtidigt. Skulle behöva en fet massage just nu. Känner mig ganska trött just nu, är hemma hos min syster igen. Min bror sitter och nördar på guitar hero, jag sitter här och jag spelade nyss The Sims 2, haha roligt faktiskt :) hmm, jag vet att klockan är mycket men funderar på att göra något att äta. Gillar inte att somna på tom mage, gör ni? Får se vad kylskåpet har att erbjuda :)

Skönt med helg! Behövs verkligen då jag vaknar vid halv 6 - 6 den senaste veckan. Så får inte den sömn jag behöver. Nej, de finns inte så mycket mer att säga. Har inte gjort något speciellt idag, varit med min bror.. drog till pappa en stund och spelade schack mot min bror haha :) jag suger på schack.. jaja, gonatt allihopa :)


# 259 - magsjuk?

Gick aldrig till skolan idag, har väldigt ont i min mage. Skickade mail till min lärare och frågade om det kunde vara något från Bangladesh. Bakterier, eller något. Får hoppas att det inte är något allvarligt, men magen krampar och det gör ont. Om jag inte får svar så får jag väll åka ut till vårdcentralen och kolla upp det.

Igår hade jag kul med mina flickor :) Lina & Khlode. Vi drog hem hit till min syster, åt upp min systers klockrena chokladkaka! Kollade på film, tv, spelade Buzz haha och åt god mat :D alltid lika kul. Vem vann på Buzz då, om inte jag.. simply the best? hahaha, nej då.. alla vann åtminstone en gång :) men de va kul. Khlode drog senare hemåt. Lina som skulle sova över stannade kvar och vi spelade lite Guitar Heroes, haha lovar vi är bra ;) nördade tills 12 på natten. Sen så vaknade vi, eller jag latade mig lite.. men hon skulle ju ha skola så hon vaknade tidigare. Det fanns en låt vi aldrig klarade igår innan vi la oss så vi kände att vi var tvugna o klara den nu på morgon, och det gjorde vi haha :)

Nu sitter jag och tråkar lite, är inte trött men vill sova mer. Ska göra lite frukost till mig själv, och sen hitta på något skojj :)



 





(bilderna är tagna från google)

# 258 - äntligen internet!

Äntligen har vi fixat internet! Så nu kommer jag blogga söndeer, muahaha.. min blogg känns död just nu men det kommer snart :D imorgon har jag skola, sen ska jag träffa lina och khlode :) vi ska softa och se på film. Måste plugga också, så det blir nog en rätt upptagen dag imorgon. Nu måste jag städa lite här i rummet :)

# 257 - första skoldagen.

Idag var första skoldagen sedan en månad tillbaka. Kan inte säga att jag har saknat skolan, det är kämpigt att vakna på morgon ju. Idag hände det lite i skolan, Norrköpings tidning var där och skulle intervjua oss om Bangladesh. 3 personer skulle intervjuas i TV, 3 andra i tidning. Jag blev en av de som intervjuades av TV, haha. Vet redan nu att det inte blev så bra, yrade för det mesta och blev störd av en lärare som stog och stirrade in. Vi får se resultatet snart, ringde älsklingen och berättade och sa att han inte fick kolla, haha :) det var det, sen hände det inte så mycket mer. Hämtade ut mitt busskort idag, fick det av skolan nu när jag bor i norsholm.

Just nu är det tråkigt där, eftersom internet inte är fixat än. Jag och mamma ska åka och kolla på det imorgon och förhoppningsvis fixar det sig. Vet ni något billigt, trådlöst?
Hoppas det fixar sig snart iaf, det finns inte så mycket att göra därute annars.

Ska strax äta mat snart, pappa har gjort köttfärslimpa :) min bror sitter och spelar piano han har demo på och låtsas som att det är han som spelar, haha.. han ska snart dra och träna. Mamma kommer och hämtar mig strax efter kl. 21:00 då hon slutar jobbet. Nu ska magen fyllas :)

# 256 - tillbaka till Norrköping.

Måste säga att det är tråkigt att vara tillbaka, inte bara för att det är Malmö utan jag saknar min älskling :( hatar, verkligen hatar att inte vara med honom. Längtar tills nästa gång :) Under tiden jag var där var det alla hjärtans dag, hans brors födelsedag 17år, älsklingens födelsedag 19 år <3 hihi, har alltid kul där nere :) ska tillbaka snaaart.



JAG ÄLSKAR DIG ERMIN, MITT HJÄRTA<3


# 255 - en lugn dag.

Helluu!

Det lär inte bli flera uppdateringer per dag några dagar framöver dels för att jag vill ta vara på tiden jag har här i malmö, åker snart hem igen och dels för att internet inte är fixat hemma. Lite synd, men inget man kan göra åt saken.

Så, idag har det varit en ganska lugn dag. Vaknade med ont i magen som jag haft varje morgon den senaste tiden. Vi gick upp och åt frukost, tog det lugnt. Senare gick jag med Ermin till tandläkaren som aldrig blev av, hans tandläkare var sjuk haha. Efter det så drog vi hem igen. Jag och hans mamma gick och handlade, en liten promenad och pratade lite. Hon är så söt :) sedan dess har vi tagit det lugnt för det mesta, köpt godsaker som vanligt haha. Nu sitter de o spelar ps3 online som nördar. Har ont i huvudet, har haft det i timmar nu =/ ska gå och vila mig lite i soffan nu.

# 254 - i'm still alive.

YES, efter att ha varit död ett bra tag så har jag återuppstått.
Känns som evigheter sen jag skrev sist, och det var det också. Jo, jag är hemma från Banladesh, men är just nu hos älsklingen i malmö ifall ni undrar. Åkte hit morgonen efter att jag kom hem från Bangladesh. Första och bästa tåget direkt, hade saknat honom för mycket!
Så nu är jag här, mår hur bra som helst! Hade en underbar resa! Kommer sakna Bangladesh, promenera vid Ganges under solnedgången, gå ut i värmen och stekas. Något som tyvärr inte kan upplevas här i Sverige. Självklart så fanns det en massa andra bra saker som man kommer sakna, men måste säga: borta bra men hemma bäst! Efter resan har jag lärt mig att se på saker på ett mer uppskattande sätt, går inte att förklara. Kommer lägga upp en massa bilder inom kort så ni ska få se! :)

Jag hoppas att ni mår bra, några nyheter i Sverige under tiden jag varit borta? Kan lova att jag har. Mina vänner och jag har mycket att ta ifatt. Planerna var också att få med mig en man hem till Khlode, men som man sedan märkte så var det försent. Det är bra khlode, nu slapp jag bära me mig mannen från gatan till dig, haha. Längtar tills jag får träffa alla. Var bara hemma i norrköping några timmar innan jag var tvungen att ta tåget till Malmö.

Men men, det var väll bara det jag ville säga. Idag har jag varit med älsklingen. Gått runt på stan, köpte lite kläder, softat hemma, tjockat oss på Mc DOnalds, köpte godsaker & kollade på film. Ah, det är ju underbaaaart *skånsk dialekt* haha..
Nej, kära läsare.. nu ska jag gå till vardagsrummet och softa igen.. Gonatt till er alla! Mer inlägg kommer imorgon! :) PEACE!




# 253 - LIVE FROM BANGLADESH!

HELLLOOO!

just nu skriver jag fran en data i bangladesh, inte de snabbaste..
soooooo, hur har ni det i de kalla sverige?
maste faktiskt erkanna att jag har varldens hemlangtan!!! :( visst det e varmt har men de e riktigt jobbigt att leva har nere.. jag saknar allt hemma.. speciellt min alskling!! tyvarr so vaknar han inte av mina sms sa kunde inte chatta med honom... men men vad ska man gora.. :(
nar ja kommer hem so ska jag skriva om allt som hant har nere.. jobbigt just nu..

TA HAND OM ER ALLA! <3

RSS 2.0