#9 - sitter i skolan.

Just nu sitter jag i skolan, har haft håltimma sedan lunch. Fett jobbigt! Kunde ju lika gärna gått hem vid lunch men ingen meddelade oss att vi inte hade socialkunskap. Så nu sitter jag & mell och väntar på att matte lektionen ska börja. Hinner nog inte skriva så mkt innan vi börjar, men skriver mer när jag kommer hem :)

Måste bara nämna att jag saknar min äääälskling pälskling väldigt mkt :( nu ska jag gå och döda mitt huvve på matte. Skriver mer senare.. Byebye!

# 8 - min kärlek.

Dagarna går och för varje dag älskar jag dig mer och mer. Finns inga ord som kan beskriva mina känslor för dig. Du känner mig bättre än någon annan, du ser saker andra inte ser.

Vi har våra ups n' downs men det är något vi löser tillsammans. Jag är beredd på att göra allt för dig.
Tror inte du någonsin kommer att förstå hur mycket jag älskar dig. Det räcker inte med att säga "jag älskar dig" varje dag, det är mer än så. Det enda jag kan göra är att försöka visa dig.
Du är den enda för mig, kommer aldrig släppa dig.

my past, my present and my future.


        ERMIN <3


#7 - med min älskling

Just nu sitter jag och gör inte så mycket.. dricker energydrink haha :D goott. Min älskling ligger i sängen och halvsover.. han är så gullig :) vill äta upp honom :P Min bror ringde nyss, han ska komma förbi.. tvingade honom köpa en pizza på vägen hit, hahah (A) efter någon minuts tvingande så lyckades jag övertala honom :D muahaha, suuckers.

Har inte gjort så speciellt mycket de senaste dagarna heller.. varit med ermin, vi spelade baasket :D haha, gissa vem som vad dåå? (A) ..vem annars om inte jag (H) haha nejdå, han har vunnit mig alla gånger innan.. haha :) men den här gången vann jaaag. :D

Annars idag har jag inte gjort så mycket, fick mina skoor idag :) dom var jättefina. Har varit med min älskling vaarje dag enda sedan han kom hit :D min älskling pälskling. Vet inte vad jag ska göra idag, får se vad man hittar på senare :) om det händer något speciellt så uppdaterar jag bara :D adiooos..





RSS 2.0